Toysdaily 玩具日報

查看: 6289|回復: 13

[分享討論] EX黑三一初版頸巾會溶膠,再版物料是否一樣

頸巾要否好似初版噴光油?
無光油
不會像新世紀黑三一那樣吧。。。。。:50:
回復 3# gazza1211

會呀!
新世紀黑三一冇溶膠呀......
唔知有無大大收到,呢幾日有一批次貨,會比市面平少少,但上色差,關節鬆....
唔知有無大大收到,呢幾日有一批次貨,會比市面平少少,但上色差,關節鬆....
宇宙之王者 發表於 30-8-2012 08:52 AM

唔係成批都次咩
都係上色差, 關節鬆喎
唔係成批都次咩
都係上色差, 關節鬆喎
luciferdark 發表於 30-8-2012 10:20 AM

我都唔識,因無玩,冇少少心動想買,因為出左BACKPAY,但太大盒....成批次?又無聽過喎,超碼呢到唔覺有人講.
睇完朋友幾隻, 見到都唔開胃, 蝕錢賣左了, 出到咁簡直不知所謂
Is this the rumored Asian stock?
我隻黑三一又無問題喎。。。吾通我好彩?

我就唔知手上嗰隻係咪次貨版啦,只係覺得佢關節鬆緊合宜,上色又不錯,至於值不值現在的價,買得ex合金,是要有心理準備的,覺得貴又不值嘅話,其實都大把平靚正玩具選擇。披肩甩油問題,相信係因人而異,正如有ching話新世紀合金軟膠披肩同披風會出油,但我嗰隻,display左響櫃幾年,冇咩特別保養,亦未見出油呀。
我就唔知手上嗰隻係咪次貨版啦,只係覺得佢關節鬆緊合宜,上色又不錯,至於值不值現在的價,買得ex合 ...
coldstone 發表於 30-8-2012 09:53 PM

有無解下來,睇下有無溶在合金上?
those 次貨版 is from sinegapore ar, and they are cheaper than the market price. that's what i heard