Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Gretzky99

[新品消息] Soldier Story : U.S. ARMY IN AFGHANISTAN: M249

我反而覺得對鞋好正, 唔要不如比我
ledmirage3100 發表於 1-9-2012 06:15 PM

咁你有無近呢隻Army 對鞋?? 我同你交換:65:
呢隻幾好呀!! 可以加埋之前隻Afghan US整個場境。
咁你有無近呢隻Army 對鞋?? 我同你交換
kevinwong4ever 發表於 2-9-2012 10:40 AM

好喎~
我有對Army Danner全新未用過, 留番來同你交換呢對:71:
好喎~
我有對Army Danner全新未用過, 留番來同你交換呢對
ledmirage3100 發表於 2-9-2012 04:37 PM

一於咁話,到時攞貨後聯絡你大大:$
回復 27# woowoobb

個隻似AF,因為有果張真相對照,反而有更大興趣
回復  woowoobb

個隻似AF,因為有果張真相對照,反而有更大興趣
Figurefunfun 發表於 4-9-2012 05:52 AM

我未睇過有真圖對比,只得呢張(圖轉貼自兵人在線)

回復 36# woowoobb

果張我响OSW 睇到㗎,手臂貼有AF 章
所以要換鞋!!~~~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 30-8-2012 12:21 PM

大大, 我都係受不住你和兵人在線各大大的誘惑, 後追返第一隻陸軍了:34:
大大, 我都係受不住你和兵人在線各大大的誘惑, 後追返第一隻陸軍了
chibita 發表於 9-9-2012 12:41 AM

呢隻係好嘢嚟架!! :71: 恭喜大大入了好物,新呢隻有無訂埋??
呢隻係好嘢嚟架!!  恭喜大大入了好物,新呢隻有無訂埋??
kevinwong4ever 發表於 9-9-2012 09:04 AM

哈哈,係呀,好物... 呢隻仲係我第一隻SS...
真係餓左常規陸軍好耐,又係我鍾意的OCP MC花...雖然頭雕,盔帶顏色同CQC鎗套不太LIKE...不過諗諗下都係值得入返

新果隻冇入呀,留返D錢買新野,哈哈!!
哇。。。這款好勁哦。。。唔錯。。。配件都好靚哦。。。。