Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: pastng

[個人收藏] 舊神話與神話EX的决定性分別 (可玩對戰)

好正嘅PS圖呀, 好有心思呢.....絕對認同講法, 新舊各有優點, 只係可動性就一定EX win晒~
ray文 發表於 27-8-2012 12:12 PM

係呀!  舊的只可以齋擺,呢隻買左我實有排玩先放返入櫃:43:
support your PS photos~
EricBanana 發表於 27-8-2012 01:07 PM

Thanks EricBanana Ching support!!:77:
Your photographs are great & cool!:71:
CHING好勁!真係要跟你學吓嘢至得!
Your photographs are great & cool!
buzz 發表於 27-8-2012 02:01 PM

Thanks to see my photos!!!
ching 影and ps 得好正~~:71:
CHING好勁!真係要跟你學吓嘢至得!
大凱撒 發表於 27-8-2012 02:17 PM

Thanks BigBig!!  我的只係皮毛小兒科,真係唔係好見得人:80: 。可以的話大家交流下啦!
ching 影and ps 得好正~~
reita 發表於 27-8-2012 02:45 PM

多謝師兄讚賞:64:
型!貪心一DD,想大大放多D圖上嚟。
型!貪心一DD,想大大放多D圖上嚟。
山吹老師 發表於 27-8-2012 03:27 PM

Haha!  我已經放曬上嚟啦!下次我再整多D啦! 多謝 Ching support :77:
X包X包X包X包X包X包X包X包
係呀!  舊的只可以齋擺,呢隻買左我實有排玩先放返入櫃
pastng 發表於 27-8-2012 01:38 PM

係呢, 舊神話我會用嚟display星座形態~:)
勁抽!北斗百裂拳都出!
原來係原子雷撃光速拳至真!!Atomic thunder bolt"!!!!"!""!"