Toysdaily 玩具日報

查看: 5058|回復: 11

[詢問] Robot魂 Code Geass Lancelot Albion

請問有冇地方有兼UNDER七魚,THX~
Robot魂Lancelot Albion依家貴過七魚咩?:50:

我上年動漫節買1魚乍
Robot魂Lancelot Albion依家貴過七魚咩?

我上年動漫節買1魚乍
炒價仙人 發表於 26-8-2012 11:47 PM

又用動漫展劈價做標準價,我果隻人地送架,樓主不如你搵個人送俾你啦
又用動漫展劈價做標準價,我果隻人地送架,樓主不如你搵個人送俾你啦
超級玩具迷 發表於 27-8-2012 12:06 AM

咁正常都唔洗7魚下話
如果我話5魚賣俾樓主咁我係咪好好人呀?!:ar:
不如等再版啦....12月到姐...
Robot魂Lancelot Albion依家貴過七魚咩?

我上年動漫節買1魚乍
炒價仙人 發表於 26-8-2012 11:47 PM

2 cases you can buy at that level:
(1) one shop wants to attract ppl to come and give big sale on "limited" goods like $1 ipad(quantity: only one)

(2) when (1) met, you spend time to quene for days depsite it is the opportunity cost you are wasting!
咁正常都唔洗7魚下話
如果我話5魚賣俾樓主咁我係咪好好人呀?!
炒價仙人 發表於 27-8-2012 12:16 AM

出面係唔駛7魚,不過呢隻出左咁耐都冇乜貨,比定價貴d都正常,
不嬲少貨就升價,再版咪又再跌返
下呢隻好平都有喎
Y拍之前3魚-4魚都冇人要
如果你唔介意2手都可以PM我放比你
回復 8# 卡妙

I CAN'T PM
回復 8# 卡妙

你PM我吧
Y拍之前3魚-4魚都冇人要
卡妙 發表於 27-8-2012 01:43 PM

太貴冇人要乍卦:45:
不如你等耐d出new version仲好