Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] キャラホビ2012 C3×HOBBY画像速報

典解會出呢隻..................又要俾錢, 童年其中一愛.:71:

呢隻正呀... 不過我已經冇乜印象...
nwt15 發表於 25-8-2012 11:15 PM
哇頂,阿寶set一番賞中到應一應:$局我成set買:time:
化物語幾條女造型不錯。:36:

電擊hobby嗰隻機戰AngelG還在?莫非想出產品??

GGG個金色版本麻麻地,大部份不是電鍍。。。。。。
Thanks for the photos.
Nu Gundam head and Amuro figure look good ! :handshake:
many cool stuff.

:71::71::71:
有冇搞錯...多野睇過在香港搞個次C3咁多...
係未歧視先~
:angry:
翼神呀!!!:$:$:$
macross:handshake: :) :46:
想op要給帽子的那一幕:handshake:
Oh... still no news of MB Exia..........
有冇搞錯...多野睇過在香港搞個次C3咁多...
係未歧視先~
36韜 發表於 26/8/2012 10:29

C3 of Hong Kong is always ............, if you attend C3 Japan, you will no intention to attend Hk ones.
That's why I never go to HK C3
NU GUNDAM 大頭奴吸引.
同埋請問 獨角獸-全武裝 係咪sd 模型呢.
回復 27# genesicgaogaiga

可惜本人資金有限:56:
想去日本睇 C3...有難度 LO
:50:
竟然有RAHXEPHON...
如果呢隻受歡迎既唔知笨大會唔會照跟呢...
出係SR合金度可以同雷登組成一對:66: