Toysdaily 玩具日報

樓主: cliffordchan107

[其他] 喜愛夜......蒲? (15樓更新場景圖片介紹)

回復 1# cliffordchan107

一見到"喜愛夜蒲"..我就諗起模媽..又會諗起mia高達..而家一見到mia又會諗起模媽..又會見到關楚耀又會諗起衛詩,又自不然諗起衛蘭..又諗番起你個v型衛蘭post..真係撞鬼:53:又都唔知自己講咩...:35:
好鐘意"喜愛夜袍"呢個名 一定入場支持:71:
次次睇師兄D post真係笑死:34:
喜歡笑騎騎放王蛇﹗
回復  cliffordchan107

一見到"喜愛夜蒲"..我就諗起模媽..又會諗起mia高達..而家一見到mia又會諗 ...
老文 發表於 26-8-2012 09:52 PM

所以我對MIA都好有親切感, 如果遲D MIA可以升CUP做 "E-MIA", 甚至"F, G, H-MIA", 我想沒有人會再喜歡"ROBOT 暈", (雖然這些女孩子和倒模的機械人沒大分別......)
謝謝各位支持,
雖然劇場是爛,
但是為了介紹這個SPIDER-MAN場景,
希望大家也喜歡這種用不同佈景來交待分場的故事方法.

回復 20# cliffordchan107

昨晚又諗起,,原來sic..可以係 sex in the city...係咪好爛...??  死未:die:

昨晚又諗起,,原來sic..可以係 sex in the city...係咪好爛...??  死未:di ...
老文 發表於 27-8-2012 11:45 AM

原來老文兄平日就係諗呢D野, HEHE~~
    (咁"HMS"即係"HIT MOTHER AND SISTER"?)

回復 20# cliffordchan107

笑咗!:x
個場景好正!
而家D口靚模個個工廠倒模生產一樣,無氣質同個性, 她們有市場其實真係好可悲:cool:

笑咗!
個場景好正!
而家D口靚模個個工廠倒模生產一樣,無氣質同 ...
Hiroakiming 發表於 27-8-2012 12:13 PM

其實每個女仔靚唔靚都有自己的氣質,
但是大部份太過熱衷模仿"潮流"了, 潮流興"大眼仔", "長眼脻", "高鼻", "尖面",
個個都一窩風去整,
有氣質都變沒氣質了,
老實說近一兩年出道的o靚模和新人,
好多我已分不出邊個打邊個了......
:oh:睇漏呢個post…
圖已經睇唔到…
睇漏呢個post…
圖已經睇唔到… x1000:59:
我一張都睇唔到……
我一張都睇唔到……
T_A_I 發表於 27-10-2012 03:27 PM

睇漏呢個post…
圖已經睇唔到… x1000
冬暖夏涼小恐龍 發表於 27-10-2012 09:36 AM

睇漏呢個post…
圖已經睇唔到…
原罪 發表於 27-10-2012 09:26 AM

謝謝各位支持, 雖然移了POST,
不過為答謝大家,
另外那個場景真的造得很靚, 自己很喜歡,
再貼一次, 希望今次大家可以看到:

:ar:假民主…我相信你真的攪投票,一定是「笑騎騎放王蛇」高票勝出:DD

(對不起,我推post害你被調…:64:)