Toysdaily 玩具日報

查看: 16430|回復: 24

[ENTERBAY] Enterbay 1/4 Joker

其實香港的玩家真係好幸福,
香港的玩具又平又快又新,
hottoys同enterbay的總壇都係香港........收到呢隻joker我已經好滿足!
希望兩大品牌繼續發熱發亮,繼續有更多作品比大家選購:$
多謝分享~ 可惜EB有時真的不爭氣
使我購買這隻1/4 意慾大減
頭像被屏蔽
:36:同意香港的玩家真係好幸福!不過這隻就PASS啦:64:
DX11好過EB 1/4 JOKER
Kato  發表於 25-8-2012 07:41 AM

on 9 haha:34:
一隻未出既figure就話好過,咁我都可以話2046年eb隻joker好過dx11.
By the way, thanks for sharing this great joker!
有D想買,見到阿虎已經低過原價
遲D睇下有冇錢再入手
DX11好過EB 1/4 JOKER
Kato  發表於 25-8-2012 07:41 AM

未出就知??~~~~:@ 大大係"先知" ???:he:
好圖,但係joker面相太中規中矩
Good job EB!

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
回復 9# matthewxd1998

其實呢個頭雕好正邪氣好重,可以講句HT未有一隻咁有力,DX11睇相都未有咁邪,同埋呢隻唔係包包面
回復 11# chungyuihing

不過呢d隻x11真係冇咁邪氣,兩個品牌嘅鬥爭對於消費者係好事
左邊大圖激似真人化妝後拍劇照一樣!? :50:
好圖,但係joker面相太中規中矩
matthewxd1998 發表於 25/8/2012 11:53 AM

其實睇真個樣唔似,不過油到大花面又唔覺:34:
ht eb兩隻都各有長處,不過1/4的size真係夠震撼