Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: laukahoj

[Hot Toys] DX11 JOKER係咪少咗掛係褲嗰條銀鏈?

Emilykls你好!
我係figure服裝製作人Kato Work
呢嗰Kato佢原名係大犯罪家
響香港人偶會攪事 ...
katoki.e 發表於 27-8-2012 11:38 AM

冒充Kato,網名”大犯罪家”,曾經喺HK figure club搞事挑釁所有人,被禁止再出現~
令我完全感受到現今社會,的確係有部份吾死咗冇用嘅垃圾「廢青」...:38:
樓主問個問題 你答唔到 仲要抽水 高手 比個LIKE你

最有腦唔係你 仲有邊個可以擔當得起:3 ...
Kato  發表於 26-8-2012 11:38 PM

依家都唔知邊個抽邊個水了,俾人開埋名插,唔好係度搞事啦,唔係又俾人仆架啦:68:
Emilykls你好!
我係figure服裝製作人Kato Work
呢嗰Kato佢原名係大犯罪家
響香港人偶會攪事 ...
katoki.e 發表於 27-8-2012 11:38 AM

失覺晒:77:,支持香港創作,期待你的新作品推出:71:
失覺晒,支持香港創作,期待你的新作品推出
emilykls 發表於 27-8-2012 12:24 PM

感謝支持擁戴
下一個大家都可以買得到嘅
應該係Sideshow嘅DC comic Joker

有興趣嘅話
多多支持
(雖然收$嘅係Sideshow :66:)
回復 19# katoki.e

OH REALLY~~~THAT'S GOOD~~~~~
回復 14# katoki.e

kato兄,唔使同啲小朋友講嘢
感謝支持擁戴
下一個大家都可以買得到嘅
應該係Sideshow嘅DC comic Joker

有興趣&#22 ...
katoki.e 發表於 27-8-2012 12:32 PM

Wow super looking forward to it Kato!! (I personally met you before, of course u forget.... remember that I wanted a cape for the TDK Batman figure before?) Anyways nice to have met you! Happy to see that your work is being acknowledged by HT and Sideshow!
這叫有圖有真相,下次小心睇啦
emilykls 發表於 26-8-2012 03:16 PM

而家有圖、有字,都未必有真相。
HT實行緊"冇加有減基制"呀...!!!!!!
回復  katoki.e

kato兄,唔使同啲小朋友講嘢
matthewxd1998 發表於 27-8-2012 12:52 PM

我只希望日後香港
就算少咗個棟樑
都唔好多件廢柴
回復 19# k
支持kato兄繼續出品