Toysdaily 玩具日報

查看: 2831|回復: 15

[新品消息] 轉載討論: DML新出 雷霆救兵小隊

頭像被屏蔽
威龍衣料配件唔算差,而且考證一流,係頭雕素體唔掂。

DML而家放眼強國/西方市場,人地買番嚟會再大改多,仍然有一定市場。
did & SS 分別都出過Captain Miller, 我都有高追did個隻。
不過dml 我淨係買左Captain,貪個Tom Hanks頭雕,條褲又扣唔埋,d佩件好流,又無皮帶,點扣支槍同水壺呀?師兄
幾$$$$$$$$$$一隻?_?:58:
幾$$$$$$$$$$一隻?_?
himgor 發表於 24-8-2012 01:00 PM

之前去旺角間DML見到$8xx
頭像被屏蔽
你睇下MICKEY 件外套條大拉鍊,點買得落手,下下要大改,咁我買黎做咩?
好强.......:71::71:
無話可說.......
威龍配件欠誠意,頭雕企遠遠咁睇唔算弱, 素體唔係唔掂, 仲骨骨聲。

DML 以為升價就叫放眼世界, 真叫人無話可說.......
4舊比佢... 8舊... 傻的嗎 ...
DML living in her own world! Wake up please, look around you and see what actually happening!

哩set我有買~~~:34:正價梗係唔幫襯佢啦~~
等佢7折, 8折果時先入手~~
哩set body其實已經改良左, 好扎實架喇~~唔再係"鬆泡泡格格格"嘅body~~

6月時,我的舊post~~
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=184554
個盒OK , 遠睇(10米)都OK
8舊.....
2只??差唔多。
不過 DML 今年比上年出小左一半12"FIGURE,會唔會因為甘而昇價呢??