Toysdaily 玩具日報

想問下邊頭最多shf古迦買?

近排想入番幾隻shf玩下,特別係古迦系列
主要想買ultimate form、titan form、rising mighty、titan、dragon同pegasus
無記錯rising應該全部都係特別版?我見y拍每隻都300up,出街買會唔會有邊到平d呢?
唔該各位ching
ching你太遲入坑,睇下邊隻中意既可以買住一隻來玩先
例如限定戈d,普通既話等再販會好d,雖然係無了期...
你以自己既底線衝量吧!
近排想入番幾隻shf玩下,特別係古迦系列
主要想買ultimate form、titan form、rising mighty、titan、drag ...
198929 發表於 24-8-2012 12:13 AM

rising 4式冇可能低過3舊,全部魂限,加上出左咁耐,街舖都唔多有

2手可能有
Yahoo應該係最多架喇:38:
某程度上唔係rising果幾隻色先最天價(除左周街都見到既紅色):38:
對, 除左Rising, 基本上都係天價, 尤其係紫色...:42:
基本上紫色,藍色,rising ulimited ,amazing lee4款都係天價
其餘都係相對較易入手
under 300? are you dreaming?
唔該晒各位ching,咁睇黎我都係買隻mighty form過下癮算
呢幾日唔心息按上面ching所講mon住y拍d價既
見到隻titan二手都以35X以上價碼成交……睇黎真係要等無了期既再販……唉!