Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 聖衣神話美人魚

明天先去拎......
ray文 發表於 14-12-2012 04:39 PM

RAY文兄呢排都好忙WO....DX岩岩先入手...:66:
RAY文兄呢排都好忙WO....DX岩岩先入手...
sumissum 發表於 14-12-2012 05:15 PM

小小啦..........仲要抽時間影相呀.......:shy:
小小啦..........仲要抽時間影相呀.......
ray文 發表於 14-12-2012 05:29 PM

咁影靚女WO,要D時間都應該既:43:
今日都入左手:43:
不過其怪係蕉人竟然平過苦主...:x
咁影靚女WO,要D時間都應該既
sumissum 發表於 14-12-2012 06:46 PM

但我連萬能俠都未影呀......:help:
但我連萬能俠都未影呀......
ray文 發表於 14-12-2012 10:21 PM

星期6,日.....大把時間啦.....DX真係好正:52:
星期6,日.....大把時間啦.....DX真係好正
sumissum 發表於 14-12-2012 11:06 PM

我聽日仲要去拎美人魚同換萬能俠poster呀.....應該都未必有時間呀.....:(
唉.....今日去左孤仔拎(一早比左50訂)! 一開即訂以為驚死會好似EX咁(估計錯誤)
點知今日去九展個現貨價足足唔使比訂金拎走.........真係冇訂就升有訂就跌!  未開先蝕~ T T
唉.....今日去左孤仔拎(一早比左50訂)! 一開即訂以為驚死會好似EX咁(估計錯誤)
點知今日去九展個現貨價足足 ...
玩具烈士-奇雲 發表於 16-12-2012 08:38 PM

我都有訂~~~唔知佢幾時多貨幾時少貨~~~
訂左實有貨~~~睇你搏唔搏囉~~~
今次買大開細~~哈哈~~:x
回復 204# danielon

老實講, 神話真係唔使訂, 係ex姐