Toysdaily 玩具日報

查看: 2266|回復: 11

[Hot Toys] HOT TOYS BRUCE LEE 李小龍 - 西裝版 body一問

HOT TOYS BRUCE LEE 李小龍 - 西裝版
其實佢個body 係咪好似DX04咁有肌肉,定係普通素體body?????

如果係有肌肉都想入返隻...而家幾抵

thanks 各位大大~

同dx 04 body 100%完全一樣 (包括顏色都一致).....不過吾包腳版
回復 1# willyum

宜家咩價錢呢?
"7"賣4魚五,不包腳掌,又或者正常笑臉龍HT仲有現貨,好似係八魚多
"7"賣4魚五,不包腳掌,又或者正常笑臉龍HT仲有現貨,好似係八魚多
chungyuihing 發表於 23-8-2012 10:51 AM

賣4魚五係 body only? 定係成隻李小龍西裝版?
我見Casual Wear 最平 4魚五
西裝最平6魚
回復 6# willyum

師兄, 邊度有 Casual Wear 4魚五? 我想買番隻玩下.
回復 6# willyum

唉!蝕左,早前自入左隻波地4魚5另加DX小龍頭
toy world, but 二手八成新
對我呢D玩家,二手無咩所謂,因為都要攞上手玩~
HOT TOYS BRUCE LEE 李小龍 - 西裝版
其實佢個body 係咪好似DX04咁有肌肉,定係普通素體body?????

如果係 ...
willyum 發表於 23-8-2012 10:27 AM

巴打~~上"呀虎"拍賣睇睇~~果道好多:67:
chungyuihing 發表於 23-8-2012 10:51 AM

HT現貨好似要九魚幾...
上拍賣網都係六至七魚
旺角街舖見到仲有六魚半連啡箱,便服版