Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 岩岩上SS睇HT Product D期, 幾隻delay左

頭像被屏蔽
回復  kmtang

唔好比ht見到你呢句....即刻又開你訂呀!!!
alan1128 發表於 22-8-2012 12:56

最多訂埋 catwoman 我唔會再訂HT野, 佢地清哂D單先啦, 而家我想玩Figure唔係玩單, 最近訂隻ZCWO都係一魚, 下個月就出貨, 實際行動支持其他廠好過
對我係好事,留番D錢慢慢洗
delay 唔緊要,最緊要出得好
shallvtalk 發表於 22-8-2012 13:13

個期佢自己出, 佢應該已經預鬆唔會預緊先自己, 都要delay都唔係問題?
同埋出遲D同出得好唔好冇直接關係, 出得遲都可以出得差
要出得好, 唔係遲的原因
出得唔好, 亦唔可以話係因為準時出的藉口
luckily the joker 2.0 only cost me $500 deposit
回復 34# kmtang

讲得非常好。。。出晤到就晤好开空头支票
回復 1# kmtang

delay 左好呀,搵錢都要時間。
delay好正常,ht老闆要睇下12月係咪真係世界末日,如果真係末日佢可即時關門大吉,食晒你地d訂乜都唔洗再做:58:
頭像被屏蔽
回復 31# shallvtalk

玩得預左要等....但係一定唔預要delay囉!!!! 小朋友!!!!
batman avengers果d你 delay飽佢,果d我可慢慢等,唔好搞我隻t2 t800 dx10就得:69:今年我最想玩依隻
我今年最想快 d 玩既係 monger, 希望下個月有啦.
回復 41# emilykls
你唔洗諗啦!全部都要一齊DELAY!
回復 38# emilykls

如果真係世界末日,佢拎住我地d $ 都係無用。:34:
過左個熱潮真係冇乜mood玩