Toysdaily 玩具日報

查看: 6392|回復: 29

[Hot Toys] 都係銀色先襯鋼鐵俠個名 HT ironman MK II 2.0

當年1.0 出無買到, 之後既mk3,4,5,6無一隻令我有即入既決心.....
之後當知道MK II 要出2.0的時候...無奈我仲未放SUMMER未番得切黎,
之後又無左件事,今日行街見倒, 係貴左小小(真係小小ONLY) 即入!
咁就間接地入了這12吋的無底洞,好彩我唔係隻隻中,唔係真係.....:70:

開盒

Detail 位

.....泥到呢個moment...太美了.....美腿........:D

亮燈儀式!!!( 老老實實買佢都係為呢一刻)

其實一買番泥玩左陣就唔小小整斷左左手上某一個裝甲,好彩搶救後連傷痕都無,
以後玩12吋真係要小心.....:42:
我都要後追返佢先得!:71:
我都要後追返佢先得!
jackie1011 發表於 22-8-2012 01:26 AM

師兄一定要後追呢隻,襯佢個價仲ok, 而家望一望1.0.....好多隻牛啊!!!!!:70:
D隻靚好多,D銀做得好,重有D機械feel!so good!!:71:
恭喜入坑,影得好正。
當年1.0 出無買到, 之後既mk3,4,5,6無一隻令我有即入既決心.....
之後當知道MK II 要出2.0的時候...無奈我 ...
dr.jr 發表於 22-8-2012 01:24 AM

面罩嘴巴接口可密封?还是有歪??
恭喜入坑,影得好正。
@rtoo 發表於 22-8-2012 01:33 AM

多謝支持!!!!!! 比起真係有心影既師兄我呢d差好多皮XDDD
面罩嘴巴接口可密封?还是有歪??
Hellguy 發表於 22-8-2012 01:37 AM

佢跟3個頭...一個有燈,有燈果個面就痴死既,一個入面空既,一個就有黑人頭雕...
d相影得好正啊:71:
回復 8# dr.jr
跟三個頭咁多架?咁又底買woo!!
靚相~~~~mark2都係時候要入啦~:71:
回復 11# sonsonsun
son!你入左未呀?:71:
呢隻 mk 2 配件多, 入得過嫁.
:71::71:呢隻好抵玩~~~