Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys Spiderman use which body??

想自組spiderman,  各位ching 你地用邊隻body ka????琴日去hottoys無body 賣la......
自組spiderman...???
蜘蛛俠點自組呀...???
師兄係想組Peter頭雕係咪...???
回復 2# kafai1978

我arm arm都想问,mud套GG衫可以除落黎ga mei??
我估都係自組 Peter 頭雕掛, 舊 post 有講嫁, 師兄搵搵啦.
我隻COMIC VERSION SPIDERMAN ( FM MEDICOM) 爛BODY, 我成件衫拆咗出嚟,  想用HOTTOYS BODY,  再用hottoys Peter Parker個頭,.
所以想問下各ching 自組便服的Peter Parker 用乜body law,
哦,一般都係TTM18架喇,因為多同平。但其實都冇話特定邊隻body。
但M記Body一向比較瘦,你用HT Body未必著到M記衫喎...!!!!!
呢隻spiderman本身係大隻body,  所以應該ok, 手位反而要諗下計......整到一定share俾大家睇.