Toysdaily 玩具日報

查看: 4073|回復: 17

[吹水專區] 花蓮遠雄海洋公園出現高達碰碰車

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
FEAR US JAPAN!!!!

Chinese weapons number 1.
哇~正呀~ 哈哈哈:66:

香港都可以整番個 [劉江華x垃圾筒] 碰碰車~~

(圖片轉自網上, 不是我影的)
香港都可以整番個 [劉江華x垃圾筒] 碰碰車~~

(圖片轉自網上, 不是我影的)
cliffordchan107 發表於 20-8-2012 12:49 PM

:71:你真係第一!
cool.  I want to go try it.
回復 4# cliffordchan107

This one is more powerful!
回復 4# cliffordchan107

你呢架..好玩好多:34:
回復  cliffordchan107

你呢架..好玩好多
老文 發表於 21-8-2012 02:46 PM

但是一定要請劉江華來坐才有這樣效果.
(題外話: 想問一下, 是否需要列出所有其他超級區議員候選名單, 以示公允?太煩了~)
回復 9# cliffordchan107

咁如請"江華"或"劉華"..再唔係請埋"劉江"...都可姚組合成"劉江華"..一定夠代表性la:73:

咁如請"江華"或"劉華"..再唔係請埋"劉江"...都可姚組合成"劉江華"..一定夠 ...
老文 發表於 21-8-2012 02:59 PM

估唔到以上三人可以有這樣的"合體技", 三位一體可以成為一個"三一萬能俠"---劉江華, 如果第時佢做到超級區議員的話, 就變了"超級三一萬能俠"了.
(口號我都幫佢諗埋: [錢唔係"萬能", 但無咗劉江華就"萬萬不能"~~)
回復 11# cliffordchan107

到最後咪又係比人插.而呢d議員都會成為"萬能插"...點解我講野咁"爛"...我諗都係唔好睇咁多你d post.潛默左:67:

到最後咪又係比人插.而呢d議員都會成為"萬能插"...點解我講野咁"爛"...我諗 ...
老文 發表於 21-8-2012 03:09 PM

人生也有時像合體機械人的機體, 好命的時候, 咪可以做一號機, 做大機械人的主體,
唔好命的話, 只有做二三四五六號機, 到大合體才有出鏡的份兒, 出場的目的只是被其他機體抽插.

到結局, 大家記得的, 只有一號機, 和大合體的機械人......
回復 13# cliffordchan107

我只能接受最多2部或3部機的影片..多過4部機體的合體橋段..太令人吃不消了.所以15機合體...還是留給其他同好吧!.....:35:

我只能接受最多2部或3部機的影片..多過4部機體的合體橋段..太令人吃不消了 ...
老文 發表於 21-8-2012 03:24 PM

老文兄可以接受到三機合體, 已經很了不起~~
每次我見到三機互相合合碰碰, 險象橫生,
機體內的"機油"又滿天飛, 隨時失控著火~~(我已唔知自己講乜, 在此收口.)