Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 人物

[玩具報告] Marvel Universe Series 4 最期待旳角色 -- Jubilee

support人物兄!!
原來人物兄都有睇美漫:$
support人物兄!!
原來人物兄都有睇美漫
kun526 發表於 20-8-2012 02:47 PM

當然有 la ! 不過通常都係買合訂本 !
係香港冷門o者 , 小弟知道好多係香港被認為冷門的角色 , 係外國都好受歡迎 ! 主要都是因為香港少途徑 ...
人物 發表於 20-8-2012 01:12 AM

唔係喎~~~ 我唔係指外國,係指Jubilee喺HK都應該唔冷門架喎!
當年HK都有播X-Men卡通,Jubilee係主役之一,好多人都想佢出ML喎!
感謝分享~這款細緻度還不賴~~面相也很優~~:71:
唔係喎~~~ 我唔係指外國,係指Jubilee喺HK都應該唔冷門架喎!
當年HK都有播X-Men卡通,Jubile ...
Devil_Fudou 發表於 20-8-2012 03:42 PM

係,當年亞視做可惜當時無睇,係大個睇返youtube版......
如果唔係隻眼上色差就入左了, support詳細報告!!! :71:
回復 18# Devil_Fudou

應該只有熟悉美漫的人才認識她,多數MARVEL偽粉都是跟著電影走的,X-MEN、金剛狼、夜魔俠、蜘蛛俠、HULK、美隊、THOR、復仇者聯盟~~~主流人物就這些了~~~
回復  Devil_Fudou

應該只有熟悉美漫的人才認識她,多數MARVEL偽粉都是跟著電影走的,X-MEN、金剛狼、夜 ...
kingraider 發表於 20-8-2012 05:16 AM

可能年齢層唔同,90年代有接觸過Marvel(卡通/玩具/卡 等)既冇可能會唔識Jubilee
當年HK都有播X-Men卡通,Jubile ...
Devil_Fudou 發表於 20-8-2012 03:42 PM

你有道理 , 我改 title !
Jubilee 對我嚟講係比較反應極端嘅人物.
90年代卡通接觸X-men嘅fans = 反感
90年代卡通接觸X-men嘅fans = 無乜問題.
可能Kitty Pryde 本來已經係Wolverine 嘅少女partner 呢個形象, Jubilee 有啲多此一舉

本人就比較係後者.  亦期望佢會有機會出ML.
係,當年亞視做可惜當時無睇,係大個睇返youtube版......
拍嘉 發表於 20-8-2012 04:45 PM

果陣都唔知咩來 !
支持師兄出人物介紹POST:71:
另外都想問問, Jubilee變左吸血鬼之後點?
支持師兄出人物介紹POST
另外都想問問, Jubilee變左吸血鬼之後點?
leftgoaw@y 發表於 20-8-2012 08:18 PM

here for more ! http://www.wretch.cc/blog/Siufu/34322969
回復 23# Devil_Fudou

由於過去美系漫畫在華人圈並不是太火,所以是否看過90年代的動畫是關鍵,因為生活的地域不同、年齡不同,有些人錯過了~~~WAVE4我是整SET購入的,對歡歡這個人偶並不排斥,因為臉部的塗裝雖粗糙,畢竟是新頭雕,且在關節設置上很有誠意~~面孔上的遺憾只能留給ML版的彌補了(:43:如果還能出的話)希望MU的銷量不要影響到ML版的問世:78:
回復  Devil_Fudou

由於過去美系漫畫在華人圈並不是太火,所以是否看過90年代的動畫是關鍵,因為生活 ...
kingraider 發表於 20-8-2012 07:33 PM

我唔係指華唔華人或其他地域,只係講香港,90年代喺HK,Marvel,主要係X-Men,係曾經掀起過熱潮
唔單止電視有播Spider-Man同X-Men卡通,賣美國卡同美國漫畫既舗頭都比而家多,就連文化傳信當年都出過X-Men漫畫既中文版
而Jubilee當時係X-Men既主要成員之一,所以我先話如果90年代有接觸過Marvel,應該冇理由會唔識Jubilee