Toysdaily 玩具日報

查看: 12262|回復: 9

[改造交流] PROJECT勇者聖戰 15 SEP UPDATE

話說呢排搵緊工~SEND完CV 就等REPLY太無聊既關係~所以就START 左呢個PROJECT.

勇者聖戰市場上真係好少佢既玩具~但我又好中意佢機設~CMS果隻又買唔起~
好啦~自己整啦
基本上都係用BB戰士烈傳果幾隻改 暫時整左咁多~~大概有個形係度啦^^
參考左CMS果隻都係加件去變得, 因為SD 又會簡化左
http:  //i234.photobucket.com/albums/ee235/ardan_2007/IMG_1288.jpg

人形

暫時SHARE住咁多先~~希望不要爛尾~XD

其實都差不多~~整埋D 細節同WEAPON 就OK LA
膊頭開定個JOINT 黎大合體~不過紅色機係咩都未整~
UPDATE UPDATE~
我實在太貪心了~~仲未整完隻藍機就開始整大合體~~

3 SEP UPDATE

THX 各位支持~~
紅色機開工, 因為Q版好多合體件都用唔返, 所以最簡單既方法就係放棄完全變型,  而家考慮緊點幫佢變型

大合體其實都差不多..到最怕既刻線...同磨角

15SEP UPDATE
請原諒本人上色要求較低, 完成度都8,9成LA~~遲D得閒仲想整埋D WEAPON 比佢

好犀利!
留言支持, 等你既變形圖
創作要很長時間,
好多時要完成作品都係靠堅持與努力!
加油~
等待你完成作品!
THX~加狙少少UPDATE~
樓主將我一生中最愛整左出黎....
小弟個隻cm's...甩皮甩骨唔止仲開始溶膠...痴立立....
好犀利!Cool!
:handshake:
嘩~! 大哥,見到你呢門咁出色的手藝,好想知你做咩工作!
嘩~! 大哥,見到你呢門咁出色的手藝,好想知你做咩工作!
CD-ROM 發表於 3-9-2012 01:25 AM

哈...有介紹嗎....搵工好難, 只係搵到份TECH SUPPORT做住先
勁呀!!!
係我眼中已經係神級了,
好期待你的100%完成品^^
:74:好利害,唔支持都唔得~~~~~~~~~~~~