Toysdaily 玩具日報

查看: 2237|回復: 13

[玩具攝影] 簡拍《黑超特警組》MEN IN BLACK

咪玩啦,咁都係簡拍:(
Pose 正,燈光,畫面配合得宜,
連西裝缺陷都唔多覺:$
好正:71:
...........................................
nice picture! Thanks for sharing!
師兄影得真係吾錯 !! 係套西裝吾爭氣 , 吾係會更加完美 , 師兄你呢對有無送番廠整 ? 我就無 , 費事越整越衰 .
呢套MIB之前15、16想入手,
但睇完好多師兄o既報告之後....放棄了...!!!!!
呢套MIB之前15、16想入手,
但睇完好多師兄o既報告之後....放棄了...!!!!!
kafai1978 發表於 18-8-2012 09:10 AM

師兄 , 吾買都吾使後悔 , 我都係因為對mib有愛 , 先吾會放走呢對孖寶 , 頭雕幾好都無用 , 有時係要整體配合到先得 , 觀音頭 , 掃把腳 , 就係最好既形容呢對人偶勒 :42:
回復 2# Oldcat

真係簡拍架!冇動作冇背景,仲係最容易拍的半身圖添。。。。:63:
回復 5# dvddvdhk

冇,過得自己就算了。。。:31:
回復  Oldcat

真係簡拍架!冇動作冇背景,仲係最容易拍的半身圖添。。。。
沉默是柑 發表於 20-8-2012 12:55 AM

師兄係未取笑緊在下呢:sad:
師兄係未取笑緊在下呢
Oldcat 發表於 20-8-2012 12:57 AM

:@大大玩o甘大啊!!!!小弟真係冇心冒犯架。。。。。:x
(請在“冇”字自行加兩划:34:)
大大玩o甘大啊!!!!小弟真係冇心冒犯架。。。。。
(請在“冇”字自行加兩划)
沉默是柑 發表於 20-8-2012 01:02 AM

講笑啫:77:
其實個人覺得意念,構圖,氣氛最重要,
唔一定要好豐富,多原素先至拍出理想效果。
坦白講,在下仍在摸索中:54:
好有氣氛!入型入格,真係柑大出品必屬精品~:71:
好有氣氛!入型入格,真係柑大出品必屬精品~:71: