Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: herman8888

[個人收藏] 宜家仲有無Toynami 百獸王賣

agree, 而家好多新出既合金炒價$同買盒中古舊版合金差吾多,
講真, $4800足夠去買隻有盒中古版舊Popy版DX百獸王
CombattraV 發表於 20-8-2012 02:37 AM
還記得, 當年購入價只是 $850....
唉...宜家$850連台版都買唔到...
今時今日既超合金已經唔再係玩具~
唉...宜家$850連台版都買唔到...
今時今日既超合金已經唔再係玩具~
herman8888 發表於 20-8-2012 08:26 PM

咁我撰擇唔買, 玩小件, 而家市場好玩又低玩嘅玩具多的是, 何必要委屈自己:67:
膠版  HKD1,700.00

超合金 美版 百獸王 金剛戰神   HKD 4,800.00
la200996 發表於 18-8-2012 10:33 AM

吓....!?:47:
隻膠版我當年4魚頭入手咋喎.......:69:
合金版 兆萬16樓果時賣7百尾
當時覺得唔值,依家睇返個價,無言.... :47:

RE: 宜家仲有無Toynami 百獸王賣

咁我撰擇唔買, 玩小件, 而家市場好玩又低玩嘅玩具多的是, 何必要委屈自己
CombattraV 發表於 20-8-2012 08:40 PM

態度正確:71:
回復 20# the_crow

肥趣新年清貨3xx tim....
回復 20# the_crow

以家港元對日元高左好多  ,最近買模型比起幾年前高左20%以上! 真係慘不忍到!:70:
回復 23# Viper

以家賣幾多?
頭像被屏蔽
我買有證書版果陣, 用900入手都係間舖執粒!:61:
回復  Viper

以家賣幾多?
la200996 發表於 21-8-2012 12:37 AM

冇記錯, 呢個係2011農曆新年見到o既價, 新年後都好似mark番起五字頭, 賣完就冇再見過