Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys 動漫限定美國隊長,歪得好離譜.....

頭像被屏蔽
我個第二轉生用左佢張除帽 露毛相做嘜頭就已經瓜左 ............
DVD-ROM 發表於 14-8-2012 11:31 PM

咁又唔怪得版主喎,呢個係擺明玩嘢,唔係,
應該話擺明玩佢至真:DD
頭像被屏蔽
嘩呢隻真係底鬧, 去換la :52:
佢開咗個post 撩唔知邊個出黎隻揪之後無耐就瓜咗啦
仲以為係Max大你出手添,
佢係就係 ...
Oldcat 發表於 14-8-2012 11:16 PM

其實BAN人一縷都唔係我負責的...
我只係移吓POST, 做吓主題合併, 幫D POST高亮同加精哩d打雜之類嘅野....
最勁都係比吓warning card, 但收warning card個acc係唔會死的...
只係禁言30日而已....
變身俠瓜左都係你講我先知...
不過唔緊要啦~我相信佢會轉生返黎架啦~:DD
賤機死左咁多次,佢都厚住臉皮返黎....仲要扮傻唔認~
人地一check IP就知啦~~ 佢咁易認,其實唔check都知啦~~HAHAHA~

法拉事件係有會員互相對罵攻擊對方,
惡意貼其他會員圖片,類似起底行為, TD係唔容許的...
所以有參與者都被Ban acc了....
以我了解, 件事就係咁...

另外,
所以CatCat大你都係收返張"光明頂"gif佢啦...
一陣因為咁, 比其他版主當你攪事就無謂喇....:64:
我懷疑心口"星星"大部分都是歪的,不過頂鋼盔"A"字就離譜左D!
我只係移吓POST, 做吓主題合併, 幫D POST高亮同加精哩d打 ...
MAX 發表於 15-8-2012 12:28 AM

宜家至知版主有分工,辛苦曬:77:
頭像被屏蔽
Hottoys 動漫限定美國隊長,歪得好離譜.....

自從上年隻動漫batman頭雕受壓大批貨有光面效果後,HT本 ...
catcat 發表於 14-8-2012 12:41 PM

啦啦啦~ 啦啦啦~~~:43:
又中多野.....

多得$$提醒,呢個位本來唔覺。
catcat 發表於 14-8-2012 03:28 PM

啦啦啦~ 啦啦啦~~~:43:
我只係移吓POST, 做吓主題合併, 幫D POST高亮同加精哩d打 ...
MAX 發表於 15-8-2012 12:28 AM

okok, max大叫到,即做。

啦啦啦~ 啦啦啦~~~
$hiine 發表於 15-8-2012 01:20 AM

嗚呀呀~

$大~:sad:

小弟究竟有咩得罪左您?:63:
啦啦啦~ 啦啦啦~~~
$hiine 發表於 15-8-2012 01:22 AM

正分享post唔見您入嚟,落井下石就識....

毫無人性呀~:63:
HT 挑到我那星唔好得你那星幾多‥‥

貓大你去整咁我都唔執輸喇!!
DVD-ROM 發表於 14-8-2012 10:25 PM

師兄隻隊長唔止歪那星,拉錬重對唔齊,換把啦都係。:64:
法拉事件我嘅前世死因原來係 Seafood 痕 ............
DVD-ROM 發表於 15-8-2012 01:16 AM

死acc之媽,呢版連埋小弟起碼有三件死過啦~

最緊要唔好梗梗於懷,好少事姐,td個d乜分乜現金又唔係真係可以攞嚟使。