Toysdaily 玩具日報

查看: 4329|回復: 22

[Hot Toys] [Pirates of the Caribbean - Angelica] 最後一寶!! 暗地裏的精彩!! [Fixed Picts]

12 寸女figure, 我只係有Alice, Babydoll.. 由硬膠到植髪..
因為Babydoll紮了頭髮, 所以我都吾敢點搞, 拍整污糟和整吾返...
但一玩過Angelica....把頭髮, 就真係好正!! 任玩任set 頭~
我最like 就係set 做被風吹動既效果~ 好自然! 感覺自己好像髮型造型師! XD
之後買既女figure, 植髪一定會係首選!!

動漫三寶中, 最大驚喜一定係Angelica, 因其餘兩隻服裝都屬於軍事系, 好多人都玩過同類產品~
相反Angelica 絕對係暗地裏的精彩!! 服飾真係好細緻!!好靚!! 唯一覺得怪就係曲手問題, 有d吾自然!
好多人都話對眼好無神, 但某d角度同燈光睇, 都ok 的! 女係要遮遮掩掩先靚~ XD
三寶裏面, 依家反而最like Angelica! 由不愛變大愛!

P.S: 希望HT keep 住出呢類動漫特別版 ~ 吾好再黎乜乜別色版, 因對於電影入面無既角色我係吾會收藏呢~

今次三寶QC好好!! 冇乜問題!! 真係謝天謝地!! XD

Thanks for watching!
拍得好靚,尤其拿旗同格劍果兩張,好有電影FEEL
好神呀,大大,拍得好正呀:63:
大大,真係拍得好正呀 :71:
巧正!!!!!!!!!!! :no::shiny:
頭像被屏蔽
回復 3# 布魯士

多得你的教學post 咋 ^^
回復  布魯士

多得你的教學post 咋 ^^
Clive 發表於 14-8-2012 13:57

好衰架^_^關我咩事喎:63:
雖然好多師兄睇唔上眼
但我覺得哩隻真係出得好正
而且仲係越睇越正
正!近排狂出圖喎!
佢係我超喜歡既西班牙女星
無乜點留意12吋~~但佢搞到我好想入~
正到無朋友,師兄影得好正!!
正:71:
好like 呢張
nice picture! I didn't have luck to get this figure!
影得好靚........