Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 叮噹誕生前100週年展覽 & 叮噹大雄們的軼事~~~

What a great comic and craftsmanship for the setting! :$
娛人娛己的超級good post呀!!
場景實在靚到暈,最重要是大大好有心機,
叮噹,大雄栩栩如生,好掂:71:
good! support! Ching made the house yourself? looked nice!
正,加埋對白直頭好似可以系耳邊聽到兩位主角嘅配音一樣,真系正!
好勁呀師兄,絶對支持
Very nice post, brought back a lot of good memories, thanks ching.:71:
頭像被屏蔽
好可愛呀,我忍不這浮出來讚你一下....
d 表情真係好配合:$
What a great comic and craftsmanship for the setting!
insomniac 發表於 14-8-2012 12:14 AM

過獎, thanks!
娛人娛己的超級good post呀!!
場景實在靚到暈,最重要是大大好有心機,
叮噹,大雄栩栩如生,好掂
大ken 發表於 14-8-2012 12:25 AM

多謝, 多謝~:35:
過獎~~:64:
good! support! Ching made the house yourself? looked nice!
deeyuk 發表於 14-8-2012 12:37 AM

thanks~
係ar,場景係舊年同女友一齊整既~
正,加埋對白直頭好似可以系耳邊聽到兩位主角嘅配音一樣,真系正!
Inle 發表於 14-8-2012 01:09 AM

係ar,我一路度對白, 個腦都一路浮現出佢地把聲~
岩岩係第2個fourm睇到!!!~
我唔係果面留言啦~係度支持一下你先XD
整得好令呀!!!~
回復 35# frankfung

thanks~~~~~:64:
回復 36# Kolzz

多謝, 多謝, 睇來你都係80後~~:66: