Toysdaily 玩具日報

查看: 3586|回復: 11

[玩具攝影] Robot魂122<size MS> Leo(Moss Green)

冇買武器包感覺不低....>< 新手第一次發貼支持下啦
很好玩的MS, 但水口較顯眼
係咪今日先返貨?
尋日出MK未發覺&#36394;影~
係咪今日先返貨?
尋日出MK未發覺&#36394;影~
drew_123 發表於 12-8-2012 06:29 PM

尋日在現時點買...不過得一間有...
回復 4# alan0611
thx~師兄~
W系列所有機我都係大愛呀!
師兄會唔會入限定隻宇宙用LEO呀?
渣古的包好多武器,點解leo得之槍,連劍都無,笨大真係.....:42:
that's good pal keep going!
回復  alan0611
thx~師兄~
W系列所有機我都係大愛呀!
師兄會唔會入限定隻宇宙用LEO呀?
drew_123 發表於 12-8-2012 06:35 PM

之前知佢出Leo果陣都估到會SP出宇宙版...
買就一定啦...XD因為真係正...到時和武器包一起入,希望加埋不洗過500啦=(
渣古的包好多武器,點解leo得之槍,連劍都無,笨大真係.....
ro仔 發表於 12-8-2012 07:05 PM

其實係...個盒仲要禁Q細..不過講真..e架Leo 真係情意結...
可以講笑禁講叫做 量產型之皇...XD

個人覺得力奧的人氣....都緊次於渣古...
量產型來說力奧真係一部經典機体...
但係佢的產品真係小之又小.....希望b記可以出返&#21874;模型頂下大家癮......
以前量產型出產品小之又小....比起依家seed開始.....普通的量產機都大出HG....
真係有&#21874;登力奧不抵....
大家好似忽略左d野,武器set,入面個頭係可以轉,
原本跟人果個係唔得,即要郁頭焗你買武器set,
banbai慣常屈錢手法:53:
個頭設定係唔轉得、但武器要分開就衰D!