Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Batmobile .......... 真係好大箱!!!

恭喜大大有新車~~~重有位好太太:77:
恭喜師兄有體貼既太座:35:
我last 一日去訂,有排先有得玩:63:
乜真係仲派緊19号嗎?我8号已開始攞貸了,呢部真係好多人訂貸喎。
請問新車落地會唔會打七折??:DD
咁Q大盒HT應該安排送貨啦...去百雞買滿一百蚊都有得送貨啦:53:
回復 34# figo2007
聽聞好似已經派到20號
回復 1# DVD-ROM

你太誇喇,其實真係唔係好緊要重架咋,各位大大唔駛太過驚,我都係擒晚至拎,行落去截的士,攪掂...!!:73:
頭像被屏蔽
恭喜恭喜....不過記得check左燈先!我咩都整好曬先黎check燈....最後就係死係粒燈度!!
回復  DVD-ROM

你太誇喇,其實真係唔係好緊要重架咋,各位大大唔駛太過驚,我都係擒晚至拎,行落去截的 ...
DreamWorks 發表於 13-8-2012 09:56 AM

I agreed.  I got mine on last Friday with my wife together.  We were not able to get a taxi or car service and end up took the bus go back to the HK side and then switch to Taxi in Causeway Bay to go back home and overall it was not that difficult at all as the thing is not that heavy.  Even my wife can carry it for a few mins.
頭像被屏蔽
琴日3點幾去...雖然大盒..但不算重~
咁Q大盒HT應該安排送貨啦...去百雞買滿一百蚊都有得送貨啦
il168 發表於 13-8-2012 09:24 AM

HT營運手法一早同一般,理應,正常處理手法脫勾!
回復 42# DVD-ROM

奉勸各位大大,買得呢架野,就唔會慳少少的士錢,爭一步就住就住唔過癮架...!!