Toysdaily 玩具日報

[詢問] 尋Marvel Universe Future Foundation Boxset

睇返舊款MU發現出過呢套Fantastic Four別色Future Foundation Boxset,
應該大約今年年頭出品,唔知有冇同好知道邊度可以搵到﹖

我只在大陸的淘寶網店遇到過,當時手頭拮据錯過了,之後就沒有了,這個似乎是作為F4原色三人套裝里的異色款,配箱發貨里少量存在。
之前係豆豆城見過冇買,宜家都好後悔:no:
錯過了~
之前行貨全是Future Foundation ver在豆豆數量也有不少
不過唔知點解過一排一盒都冇~
漫畫節入到的人路過~~~
回復 5# 人物

漫畫節又有 .............. hasbro hk .... 你好野 :53:
睇返舊款MU發現出過呢套Fantastic Four別色Future Foundation Boxset,
應該大約今年年頭出品,唔知有冇同 ...
chshting 發表於 11-8-2012 11:00 PM
已經是2011年12月的事了,市面冇見過了。

http://toysdaily.com/discuz/view ... 2791&highlight=
依盒依家應該搵唔到了 e悲吧
我記得動漫節果陣有

回復 1# chshting

Ching,向北角和富中心嘅肥趣x地有一合,不過係藍色同理invisibld woman 真係透明,都
幾特別!around $2魚8草!得一盒,human torch 可以向sogo 正價入.