Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 來憶起勇者們吧!! 勇者特急-超能加爾 勇者警察-迪卡度!

最慘係我之前部60G shot左~~~仲要係醫返都side藥貴果隻~~~
見有海賊無雙特別版ps3咪買lo~~~
點知又中伏~~~部機返到屋企淨係玩左一隻game~~~
最慘係我之前部60G shot左~~~仲要係醫返都side藥貴果隻~~~
見有海賊無雙特別版ps3咪買lo~~~
點知又中伏~~ ...
小玥玩具大堂 發表於 13-8-2012 03:03 PM

金色地圖個部特別版PS3.. :50:
正呀:35:
我都好慘-.-" N年前用現今既幾百GB機價買左部40GB左右既PS3..依家成日都要刪DATA先玩到新GAME..
然後平平地R折買左部百幾GB既Slim PS3.. 點知玩兩玩壞左一次-.-..個HD要換..SAVE無哂
Lawrence_near 發表於 12-8-2012 04:22 PM

點解你可以"差包"咁耐都唔修圖架死仔-.-
金色地圖個部特別版PS3..
正呀
我都好慘-.-" N年前用現今既幾百GB機價買左部40GB左右既PS3. ...
阿噗高達 發表於 13-8-2012 08:50 PM

係金色果部海賊王特別版呀~~~部機身有路飛個樣~~~雖然係好靚~~~
但係~~~每一次玩完都要入返盒~~~
老虎話阻住個櫃~~~佢要放護膚品~~~:unhappy:
噤講法你慘好多~~~ps3都中左sad貨~~~:(
係金色果部海賊王特別版呀~~~部機身有路飛個樣~~~雖然係好靚~~~
但係~~~每一次玩完都要入返盒~~~
老虎 ...
小玥玩具大堂 發表於 13-8-2012 09:20 PM

:66::66::66:每次玩完要放返入盒..
咁樣好減開機打既意欲架WOR C HING XD
btw.. 海賊無雙快d出猛將傳或者2啦... 無雙系列一向都出得快-.-有效率
唉~~~
真係家家有本難唸的經~~~:o
我驚啲線鬆晒炸∼∼∼
成日又插又掹∼∼∼:angry:
滿載住希望既銀色雙翼,
閃耀藍光既和平燈號,
先鋒勇者超能加爾, 唔遲唔早岩岩好, 到達出事現場!
:$

希望會出晒勇者系列!!
唉~~~
真係家家有本難唸的經~~~
我驚啲線鬆晒炸∼∼∼
成日又插又掹∼∼∼
小玥玩具大堂 發表於 13-8-2012 09:46 PM

我以前部PS2就係咁又插又掹-.-
最後變成風吹一吹個芒都窒哂機咁-.-**
提防提防呀師兄!
滿載住希望既銀色雙翼,
閃耀藍光既和平燈號,
先鋒勇者超能加爾, 唔遲唔早岩岩好, 到達出事現場!

希 ...
陳迪生 發表於 13-8-2012 09:50 PM

希望下一隻..............GGGG :73:
我以前部PS2就係咁又插又掹-.-
最後變成風吹一吹個芒都窒哂機咁-.-**
提防提防呀師兄!
阿噗高達 發表於 13-8-2012 09:59 PM

我會小心嫁啦~~~多謝晒師兄提醒~~~
你覺得邊隻sr超合金出得最好呀~~~?????
I want 勇者警察-迪卡度!!!!
I want 勇者警察-迪卡度!!!!
icyhugs 發表於 14-8-2012 07:44 AM

原本迪卡度人氣唔低wor XD