Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] [外國Power ranger的始祖]戰隊的轉捩點,恐龍戰隊!!!

太好啦~~~~~~又有新post睇!!
我覺得美版POWER RANGER玩具好攪笑!有時隻龍又可以變個人,人又可變飛機,幾難頂!
唔影埋隻剛龍神嘅??
童年回憶呢:35:
小時候經常想母親買大獸神給我, 但總是被拒絕....
正到痴線呀 !!!!!!!! 恐龍戰隊 !!!!!!!!
應該係我第一套睇既戰隊片 ?
想當年睇睇下變左做鬼佬做真係笑死~~~ :DD
我都係睇外國人ver 先~~~
9月sr 合金睇黎一定要買
Haim Saban 70年代初由以色列移居法國, 做一些日本動畫的法版主題曲時認識到當時未在美國流行的特攝戰隊, 佢 ...
WalkerMachine 發表於 11-8-2012 03:09 PM

咁識做生意,抵佢發達!!!
唔影埋隻剛龍神嘅??
神宗一郎 發表於 12-8-2012 12:51 AM

有機會、有機會.....謝謝先!
我都係睇外國人ver 先~~~
9月sr 合金睇黎一定要買
reita 發表於 12-8-2012 09:27 PM

隻SR真係太正!!冇得走雞!!
OH~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~毒死我啦~~~
我一直好恨好恨呢套.
後來只好買了那只新的美版DX止咳, 但真系無法代替舊版
Haim Saban 70年代初由以色列移居法國, 做一些日本動畫的法版主題曲時認識到當時未在美國流行的特攝戰隊, 佢 ...
WalkerMachine 發表於 11-8-2012 03:09 PM

Ha Ha, no heart and pure businessman, so American version are so stupid.:78:
隻SR真係太正!!冇得走雞!!
TD玩具老師 發表於 13-8-2012 02:57 PM

td老師講得岩~~真係對佢有愛必入之選~:71:
首歌仔仲記得~~
Go go Power Ranger~~
恐龍戰隊入面又有老虎又有大笨象:66:
哩部其实真系有划时代嘅意义...

到现在我依然觉得无可取代....

其他战队就算几好都只能屈居第二...