Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: Hulk Limited Edition Collectible Figurine

回復 853# 12jack

8月10號~~
終於等到了!
但頭痛點走私入境
回復 854# 你好

bd mark vii 無博頭2舊野,加埋大脾唔同,再者有消息hulk有驚喜,最後出呢張大合照,應該都係tony頭。。。:die:
我估驚起是有...胸毛(mo)
睇嚟似係跟tony頭
回復  你好

bd mark vii 無博頭2舊野,加埋大脾唔同,再者有消息hulk有驚喜,最後出呢張大合照, ...
superior_k 發表於 25-6-2013 10:24 PM

睇真啲, CHING好似你啱喎, 好強的觀察力.

咁我真係高興喇今次, 我買咁多HT嘢, 未試過首日單, 因為唔鍾意同人排隊.

唯獨是HULK, 我首日. (無人排) :35:
唔係TONY 頭AR??? 無M7 既我得物無所用,........
回復 861# 你好

唉,小弟咁眼利係怨恨緊得mark vii無hulk:die:
:cool:好慘
回復  你好

唉,小弟咁眼利係怨恨緊得mark vii無hulk
好慘
superior_k 發表於 25-6-2013 10:33 PM

坦白講, 我早兩日仲上過Y拍睇過HULK價. 一話派貨, 剛才再睇已經升咗上去.

如果跟埋個TONY頭......
回復 862# saihttam

ching 如果係,可5可以讓俾我。。。小弟有mark vii:D 怨恨緊:what:
回復 864# 你好

小弟仲係一個學生,已經後追左cap同thor,仲有2張訂單:ar:
點為個頭追隻hulk:die:
有無ching割愛讓俾我:die:
係wor,點解 bd mark vii 無博頭2舊野
回復  你好

小弟仲係一個學生,已經後追左cap同thor,仲有2張訂單
點為個頭追隻hulk
有無chi ...
superior_k 發表於 2013-6-25 10:43 PM

老虎買頭,實有散買,起碼平過買hulk:36:
回復 867# babycar

佢上左太空,無哂power,解開彈“夾”(博頭),掉返去地球:shy:
回復 868# 東方無敵

sosad又要唔見n多錢,訂hulk人唔多,訂ge都係為齊人or大愛。。。{:1_240:}
為齊人ge即係有mark vii, supply of tony head少到喊, 有mark vii 而又對ironman大愛ge 人,多到喊,個價就應該{:1_222:}