Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ray文

[個人收藏] LEGO模型法拉利 (Lego model Ferrari) 6車款集齊~10/09/2012更新~

好想要SET人仔
kaiyu 發表於 11-9-2012 12:15 AM

set人仔真係唔錯呢.....又唔洗錢~ 正!!:71:

Lego Ferrari人仔set點換? 網站上說,要:,
"集齊6款模型車之包裝袋、惠顧超凡喜力換油服務或Shell 金牌R6 LM 2支, 即送全套LEGO 限量版車隊人物組合1份。"
我架車不需要換油住,師兄是否買左 金牌R6 LM 2支?
但金牌R6 LM是 柴油引擎機油, 買它也沒有用的:80:
Lego Ferrari人仔set點換? 網站上說,要:,
"集齊6款模型車之包裝袋、惠顧超凡喜力換油服務或Shell 金牌R6  ...
Sapphire 發表於 11/9/2012 22:04

hang in all the 6 bags, then shell will give you.
hang in all the 6 bags, then shell will give you.
genesicgaogaiga 發表於 11-9-2012 11:02 PM

really? thank you very much.....:64:
let's move, do it now, drive out and change it......:blame:
好CUTE啊~~~十几年没玩LEGO了
genesicgaogaiga 發表於 11-9-2012 11:02 PM

攪掂哂,換咗套人仔,thx
終於換埋最後兩架,講真

多得班炒家...油站阿姐話好耐無咁忙 =-="
終於換埋最後兩架,講真

Legohoyin 發表於 12-9-2012 12:30 AM

冇車既我唯有睇相..orz
really? thank you very much.....
let's move, do it now, drive out and change it...... ...
Sapphire 發表於 11-9-2012 11:12 PM

冇錯呀, 就咁6款包裝袋就可以直接換喇....不過要快手呀, 我第一日換已得返好少貨.....聽staff講每間油站都唔多貨.....:78:
好CUTE啊~~~十几年没玩LEGO了
lamlead 發表於 11-9-2012 11:41 PM

真係唔錯呢.....好在今次有朋友幫手入油, 小弟唔洗入油就可以換晒呢~:)
攪掂哂,換咗套人仔,thx
Sapphire 發表於 11-9-2012 11:51 PM

恭喜晒~ 我都換咗幾套呢~:love:
終於換埋最後兩架,講真

Legohoyin 發表於 12-9-2012 12:30 AM

冇錯呀, 啲staff講好耐冇試過要排長龍入油呀........忙到爆呀~:DD
冇車既我唯有睇相..orz
kaiyu 發表於 12-9-2012 12:55 AM

我都冇車架, 全靠有車人士幫手入油, 先可以全部換晒咋......只係比換車仔$, 慳返好多呀....好好彩~:shy: