Toysdaily 玩具日報

查看: 3678|回復: 12

[新品消息] (香港到著) DC Collectibles - The New 52 Aquaman

靚仔到without friend, 終於肯放棄蠟燭面

咦?到咗喇?正:43:
不過我GL都未攞:(
真係無朋友 :71:
簡直就是藝術品啊!!
he is very lonely >,<
恭喜樓主購得心頭好!這隻雕得係靚,但係DC DIRECT遲遲唔改關節問題令我無意欲再買了。我本身都幾多DC DIRECT的公仔,最近入的有ARKHAM ASYLUM 那幾款,但batman連腰關節都沒有啊!!本來想買隻52 batman但係又係關節問題,淨係可以成碌木咁企係到。。。以宜家玩具開發&#22021;技術,已經再無藉口唔加多D關節啦。。。宜家D玩具絕對可以做到美型及可動兼備。。。我明白要美型係要有D取捨,但DC DIRECT 連大脾關節(hip joint) 都無實在有點兒那個。。。
好靚, 係咪好貴ga~~
回復 7# Altezza

呢隻視乎唔同店大概$!*)左右,並不貴。
靚又真系好靚既,但系關節無西啊
恭喜樓主購得心頭好!這隻雕得係靚,但係DC DIRECT遲遲唔改關節問題令我無意欲再買了。我本身都幾多DC DIRE ...
G'c 發表於 10-8-2012 09:59 AM

哈哈、可能我玩慣mcfarlane, 一定要靚行先、可動次要、

不過、見佢d 3.75 出到咁好、應該之後都會出現高可動、希望唔好放棄質素啦
我都係因為呢隻,後追返隻Batman。
我都係因為呢隻,後追返隻Batman。
jackkei 發表於 14-8-2012 04:17 PM

咁要追埋呢樣:-)

咁要追埋呢樣:-)
nesidoh 發表於 14-8-2012 05:40 PM

正!!
最衰我儲開Paperback...唔係就買左
版主你HC點保養?