Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 11月 RG ZETA GUNDAM

咪比我估中,他日限定:RG Zeta + HGUC Mega Launcher

之前已經有RG MKII + 限定HGUC G-Defenser/F ...
Amuro0093 發表於 16-10-2012 01:46 PM

他日限定應該是粉紅色Zeta吧
連到上網寫Gudnam Ace 2013年1月號附送RG Z頭像支架, 想問問這種附錄通常幾錢?
1/144 係唔係"完全變形"真係咁重要???????:59:

完全變形變得多都鬆LA:72:
回復 212# onlineman

沒記錯信和有一間要1.5條魚
頭像被屏蔽

「第52回 全日本模型ожみ」現場片段

新 PV
http://www.youtube.com/watch?v=NPV8Y2pQyVU
同之前其他RG系列 PV一樣咁型 :$

機體解說
http://www.youtube.com/watch?v=NBlVV4ZnqhY
希望睇完可以減低各大大o既疑慮:64:
回復  hkez8

不算
因原設是手內縮成推進器
玩具魂 發表於 15-10-2012 12:00 PM

你係咪搞錯咗 Double Zeta呀?...

Zeta响WR形態果陣... 原設定兩手掌都係向內屈90° 收納之嘛...

小櫻上
變形設定一張,供大家參考

睇黎變型應該唔會咁易爆甲@@而且RG一向都做得都算穩陣,唔似MG郁一郁就散...
睇黎變型應該唔會咁易爆甲@@而且RG一向都做得都算穩陣,唔似MG郁一郁就散...
tkp202004 發表於 17-10-2012 08:53 PM
我覺得MG Zeta 2.0已經相當穩陣
ZZ 幾時出架? 呢架仲正呀!
MkII 忍到, Z應該都要買了.
見有幾位師兄講話等zz rg
我自己反而覺得rg zz唔多睇好,基於最近先出咗HGUC
對出f91, v2既期望更加高
回復 224# stonekeung01

我仲以為係奧干標誌
Zeta胸像上有部zeta 好似好怪