Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: shallvtalk

[3A/ threezero] 現在才知道 3A 入坑真係唔容易!

頭像被屏蔽
回復 27# cheukkh

Agree, 雖然我一開始果時都話一定唔高追, 但係AW呢d藝術家性格真係好難捉摸...
有時感覺上好似俾佢玩咁...有似話de Plume唔再出, Sunday JC要F5等 (果次真係嬲到爆)
但係佢d野偏偏勁吸引我... 結果就追完一隻又一隻...
真係鍾意又負擔到, 高追一兩隻都ok嘅... (一兩隻又一兩隻... :80:
回復 29# MOONKHC
無呀太貴要放左其他figure先會諗,第一位最like Baka tk, 只買了1/12
回復 32# NAVIgator
Sunday JC 是令到很多3aa 師兄鬧爆3a的渡火線
頭像被屏蔽
大家對3A的熱情真是無限,可惜我銀紙有限,唯有等MONDAY JC啦!只要你一開始便很難再次回頭,早排給HT吸了我一大 ...
shallvtalk 發表於 10-8-2012 12:01 AM

婚姻係自掘墳墓?咁我咪自掘緊:59: ?:31: :31: 小弟都就嚟做老襯,不過未來老虎從來冇反對過我玩figure,仲響新屋裝咗個billy櫃,好感動!!:$ :handshake: 有時老虎都可以幫我地唔好亂買,因為玩得玩具嘅ching,始終容易失控,其實有時係需要有人幫你控制下。講返小弟嘅3a路,都係舊年先開始啫,好彩當時未炒起,都仲可以買到啲正野,不過玩得多都會悶,最近轉玩其他,玩玩具就係咁,熱血上腦嘅時候,會好唔理性,到玩耐咗,又會覺得自己之前笨咗,都好,反正市場大把選擇,唔玩3a,仲有ht,冇ht,仲有超合金,太沉迷的話,不單荷包傷,自己又辛苦。(sorry,突然分享咗啲個人感受,請勿見怪:( )
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復  coldstone

我未結婚前咪一樣唔理我,到結婚後就完全改變,直頭係180度,超合金,星矢神話,變型金剛,我 ...
shallvtalk 發表於 10-8-2012 01:51 AM

Sorry ....  a really sad story to hear.  Take care.

要玩3A玩得開心,就要記住唔好玩F5唔好高追啦:DD
Welcome to 3A world:52::73:
回復 37# shallvtalk

同是天涯淪落人:67:
我o既情況同shallvtalk兄一樣咁慘... 但係...
So What!!! 我o地唔可以向惡勢力低頭!
我家庭又要!!!玩具又要!!!  :53:
頭像被屏蔽
歡迎加入3A:71:
緊記不要想要全部除非你有閒又有錢:73: