Toysdaily 玩具日報

查看: 4751|回復: 24

[Hot Toys] 第一次攞隻figure去HT修復

今日第一次攞隻figure(Gordon)去HT修復,
原來要成兩個月時間架!
真係有排等吖...!
what's yr problem of Gordon ??
原來要成兩個月時間架!
真係有排等吖...!
ernieyiu 發表於 6-8-2012 11:00 PM

HT 又玩野,,,,
成2個月,?..........

想嚇的人唔好去換,,,,,,:38:
回復 3# E神

E大∼你個ICON咩料呀!?
回復  E神

E大∼你個ICON咩料呀!?
sonsonsun 發表於 6-8-2012 11:10 PM

SON 大,
身在外地都上唻TD同大家吹水,
小弟真的好感動呀:$
回復 5# E神

冇計∼太掛住你地∼:79:
HAHA∼入正題∼樓主隻林子祥咩環境?如果唔係大獲野∼都係唔好羅返去比“好熱玩具”
攪∼呢三隻∼佢地有牌攪。。:38:小弟隻呀LAM 都有小小問題∼都冇羅返去∼怕麻煩∼接受到就算:78:
回復  E神

冇計∼太掛住你地∼
HAHA∼入正題∼樓主隻林子祥咩環境?如果唔係大獲野∼都係唔 ...
sonsonsun 發表於 6-8-2012 11:21 PM

對,
唔講主題,一陣講多幾句,
會比人BAN.,,,,

你有咩SAD 位?
原來要成兩個月時間架!
真係有排等吖...!
ernieyiu 發表於 6-8-2012 11:00 PM

痴線.....兩個月.....
我試過一次返廠都係一個星期。

HT D 野只會愈黎愈貴,愈黎愈耐
頭像被屏蔽
兩個月!!! and bandai takes 1 year!!? are you guys kidding!!
隊長個A字印唔正有冇得返去整????????????
Sorry! 各位Ching遲了回覆, 因小弟不是日日有得上網.

我只Gordon有3個地方需要維修.

1)外衣上方"啪鈕"甩線.

2)雙手joint位不能緊扣於前臂, 每次換手都跟手一齊甩出來.

3)褲子有一"耳仔"位的黑色一點裝飾鈕不見了(這個各位Ching請檢查清楚, 本人覺得呢個很容易甩的, 敬請小心)
其實平時係帶件SAD件去佢會即換的, 但限定版因為冇現貨所以先要拎上廠整
隊長個A字印唔正有冇得返去整????????????
EvAnTiNg 發表於 7-8-2012 12:51 AM

可以呀~~我拎左去了
如果少事就算了留醫兩l個月咪搞乐我。