Toysdaily 玩具日報

[動漫資訊] 超人 VS HULK 動畫

唔知之前有無師兄分享過,我今日無意睇倒, 幾正~ 不過兩個真係打上梨唔知點設定好...
好似小雲咁將個地球打到一分二?
:34:
http://www.youtube.com/watch?v=BbizTBYs-rQ :77:
超人係勁過 Hulk 好多的!
我覺得SUPERMAN識飛識LASER識著紅底外無野勁得過HULK喎... 可能我好MARVEL多D.  因為英雄有缺憾才夠真實有共鳴. 好似HULK變得好核突,控制唔倒情緒; DAREDEVIL 盲O既; 狼人失憶O既... 正因為咁, 我都鐘意BATMAN, 夠曬黑暗嘛. 反之SUPERMAN無經過Frank Miller O既洗禮, 比我感覺較一般 (但我都有入HT 隻SUPERMAN, 角色夠經典嘛). 期望Christopher Nolan把超人重新演譯. 無紅底底下的超人會係點架呢? :34:
說的好~~~!!:71:
記得有漫畫講有次hulk失控, 所有英雄想一齊stop佢都唔夠佢打, 可見hulk應該勁過超人....
回復 5# kyostanley

所以我米話好難設定攞. 拋開主觀愛惡, 我欣賞套片有HEART, 唔係普通CG, D人O既呼吸, 表情七情上面, 物理效果又OK, 但唔知點解YOUTUBE D 人唔like O既多...

MARVEL VS CAPCON  試過; MARVEL VS DC 好似真係未見過有咁大膽O既GAME / VIDEO 喎... :76: