Toysdaily 玩具日報

樓主: matthewxd1998

[分享討論] 新手入坑

回復 16# theredsneverdie
要脫離真係談何容易,所以要嚴選.....!!!!!!
回復 18# matthewxd1998
係咪好景商場對面,上一樓o個間...????
回復 20# matthewxd1998
哦,都係賣正貨,
多數係訂野、兵人同散件為主,
如果HT野就偏貴....!!!!!!!

回復 21# kafai1978

你去過?
去過訂嘢,都ok嘅~!
thx各位大大:66:
其實師兄諗住買一隻半隻display,
我建議不如貴小小訂1:4 Batman,
Display出黎個氣勢差好遠~!!!!!!
反正 ...
kafai1978 發表於 6-8-2012 04:03 PM

師兄,你講既野,同我一位好朋友當日我仍未接觸12吋同我講既一模一樣
回復 24# kafai1978

有咩唔好?
回復 27# matthewxd1998
唔明你問乜。。。?
回復 28# kafai1978

都ok嘅,好似有 d 唔好咁
歡迎入坑!得閒多啲上來吹水!
如果忍到,盡量5好後追,因為HT每個月好多新嘢開訂,遲d你就會一手都係單!
不過如果好like batman, 而DX12又5想bid單,真係可以考慮下1:4,我覺得1:4個氣勢不是1:6可以比!
回復 28# kafai1978

大大你唔講一流,我有d唔放心
回復 30# matthewxd1998
訂嘢係你,我自己覺得冇問題,
唔等於你覺得冇問題。
其實師兄諗住買一隻半隻display,
我建議不如貴小小訂1:4 Batman,
Display出黎個氣勢差好遠~!!!!!!
反正 ...
kafai1978 發表於 6-8-2012 04:03 PM

1/6...我以為好正,點知1/4...仲正
1/6DX12入左坑...唔可能再入1/4..
只能望各CHING 幸福擁有
回復 32# desmond1977

1�6 同1�4都唔可以無是但一隻!!兩雙都係粉紅色乳X!!:$