Toysdaily 玩具日報

查看: 17693|回復: 6

[玩具報告] 【將多啦A夢帶回家吧!】86HERO 玩具iPhone Case 系列(史迪仔 太空史迪仔 三眼仔)

2112年是多啦A夢的生日,而今年正正是多啦A夢誕生前100年(!?)
今月在香港好像有一個大型多啦A夢展呢∼
呢個時候86HERO都推出了玩具iPhone Case 新一員多啦A夢,
就讓多啦A夢同大家一齊玩吧!!

包裝

呢款多啦A夢iPhone Case根據86HERO主腦HENRY透露,足足用咁幾個月時間修改材達到現在完成品。
造大及造細都好影響按鍵,手感,大小及操作功能,最重要是多啦A夢的相似度,聽後才知道生產一款產品背後的辛苦∼

不告訴你,你會知道是iPhone Case 嗎?比例比很多多啦A夢玩具還完美呢!!

完全再現多啦A夢家世界!!

大家還記得這是什麼法寶嗎?

相機背後完美隱藏鏡頭,接背後的按掣就可彈出∼

來和多啦A夢拍照吧!

安裝非常簡單上下合起來就完成!!

背後一反就係iPhone!!

按掣完全保留不影響正常操作∼LOCK機!!(樓主是Perfume飯∼)

音量大小

連接ITUNE

86HERO除了多啦A夢外還有其他朋友!!接下繼續!!

【將多啦A夢帶回家吧!】86HERO 玩具iPhone Case 系列(史迪仔 太空史迪仔 三眼仔)

TOY STORY 的三眼仔!!

超可愛∼

背面

三眼仔的第四隻眼!!(鏡頭):34:
可愛的破壞王—史迪仔626

史迪仔626是此系列的第一彈呢,超熱賣!!(LOGON都有)
不過街邊好多老翻,請小心中招.....(老翻質量差很多呢∼請認明正貨)

可收埋耳仔

特別介紹貨量最少的大空史迪仔626

都係按掣彈耳仔

個人最愛呢個造型!!非常COOL!

連同大空史迪仔626登場有佢既太空船機座!!!!!!!

根本就是玩具吧∼太可愛了!!

連接itune線

差電冇問題!!

合體吧!!太空史迪他+太空船機座

好得意呀∼

同史迪仔合體又得∼

同三眼仔合體都得∼

多啦A夢合體都得∼

史迪仔合照

玩具iPhone Case 全員合照!

真係冇腍過電話款原來都可同玩具結合而又不影響操作!!
好多女仔見到都很鍾意呢∼(EB店長妹妹都有用呢!)
以後送禮物比女朋友可腍腍呀!
多謝大家收睇∼
太正鳥~~~~謝謝Dick大!
第二隻三眼仔既design真係好恐怖:69:
太空Stitch好吸引:71: