Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ZIN

[玩具攝影] [西蒙, 不要相信你自己, 相信信任你的大哥...]千值天元劣影一圖流

回復 4# 呂品器

呂兄~~ 無錯~~~大哥真係正:71:
Zin大又在放毒相呢.......十卜~
ray文 發表於 7-8-2012 10:29 AM

沒有:shy: 我至係受害者........, 天元是比四G兄毒到即刻行出街入手....., YF 29就比好多好多師兄荼毒:blame:
別來無恙嘛? Zin兄都很久沒出post了,這個千值天元令你出山了!
gazza1211 發表於 6-8-2012 11:01 AM

那我要感激天元.....感激千值練:66: 我經常看你POST....只不過我偷看你時你不知:66:
回復 8# wayneadd

無錯.....我都想砌那模型, 此品是超合金,  :66:BOXART好像有著名是超合金, 但合金成份不多的:66:
沒有 我至係受害者........, 天元是比四G兄毒到即刻行出街入手....., YF 29就比好多好多師兄荼毒: ...
ZIN 發表於 7-8-2012 11:35 AM

:DD原來係咁.....大家都係受害者.....:p我就入黑三一冇入到呢隻天元呢....重傷呀~:70:
回復 20# ray文

黑三一沒有了真三一的懾人感~ 小弟不中, 輕輕避過:43:
回復  ray文

黑三一沒有了真三一的懾人感~ 小弟不中, 輕輕避過
ZIN 發表於 7-8-2012 12:30 PM

其實我都好想入返真三一.......可惜........:42:
好有氣勢的相!謝謝你!~
「西蒙…別忘記…相信你自己…不是相信 相信著我 的你,也不是相信 相信著你 的我,
相信自己…相信『相信自己』的自已吧!」

希望千值能把天元重要機體都出完.....
好有氣勢的相!謝謝你!~
TD玩具老師 發表於 7-8-2012 07:34 PM

老師,誇獎了! 你的收藏與玩具相才利害,謝你回覆
呢隻真係正到不得了 :$