Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: dls06519

[玩具攝影] 傷眼作...IRON MAN MARK V

Add marks for your first sharing and share mine here again for support!
Douglas.M.Saint 發表於 6-8-2012 11:59 AM

你仲勁...拎埋出街做外景:@
不過我真係好驚會整爛/花:(
回復 29# dls06519

師兄, 好相, 正呀. 講開又講, mk v 都係我第一隻 12", 又係第一隻 HT.
靚到冇朋友, 多謝ching分享~~
搭單問一句
淨TONY 頭擺唔擺到落MARK V???
RaY-LuNG 發表於 6-8-2012 01:22 AM

sorry...d層我答你唔到,因為我冇tony頭雕:help:
你仲勁...拎埋出街做外景
不過我真係好驚會整爛/花
dls06519 發表於 6-8-2012 12:23 PM

For good photos... Can't consider too much... :shy:
MK4既Tony頭要連埋頸同頸甲放入MARK5度就可以完全唔駛用blue tap.
MARK 5個領位剛剛好套住MARK4頸同頸甲而唔會刮花,因為我都係咁做。
回復 28# dls06519
咁都比我估中!
回復 30# dls06519
加油呀!等你既靚相呀!
:71: :71: 掂.....
Very nice la~!!!C兄!
有背景仲正!
回復 29# dls06519

可唔可以搞小弟點 Set ar ?? 支相機  :D
回復  dls06519

可唔可以搞小弟點 Set ar ?? 支相機
Grenade 發表於 6-8-2012 09:57 PM

其實我既set法就係全手動,ISO 200, 快門1/30, 光圈F5.6
其實每支鏡頭既range同相機本身既setting都有出入,你可以試下唔同數值影出黎比較一下:73:
之前諗住佢仲會跌價點知而家老虎網又升返上去