Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] More Hot Toys Angelica 「歡迎任入;無須慎言」

回復 27# ckc882000

SS
回復 29# ckc882000

見人人個貼都加警告字句, 咪跟風囉:unhappy:
回復  ckc882000

SS
chankb 發表於 5-8-2012 04:48 PM

而家是否好貴?
回復 33# ckc882000

唔知喎, 我全部係剛出時入, 好似7至8魚。
我同布大唔同架, 我唔炒賣玩具。

見人人個貼都加警告字句, 咪跟風囉
chankb 發表於 5-8-2012 04:50 PM

呵呵!咁要la
^_^^_^^_^

唔知喎, 我全部係剛出時入, 好似7至8魚。
我同布大唔同架, 我唔炒賣玩具。
chankb 發表於 5-8-2012 04:58 PM

布大原來係炒家:@
靚圖,多謝大大分享.

我剛剛都開左隻 Angelica同隊長玩左一陣, 其實我覺得三寶裡面, 頭雕最似唔係 Gordon, 係 Angelica. Angelica 頭做得最唔好就係太過向上望. 攪到點擺都唔自然.:38:
chankb 發表於 5-8-2012 04:19 PM

正!不過太少la:sad:
有料之人,不怕任插! 堅!:71:
試下用風扇吹住影睇下個效果呀嗎!
呢隻D頭髮比較差, 要焗油, 同埋見到佢又令我記起, 我今日要拎佢去HT更換Sad靴......
toms110 發表於 5-8-2012 01:21 PM

請問C兄件SAD 靴要幾時先換到比你?上次我問Gordon換Sad件要2個月...最後放棄了, 因為少SAD(件Shirt少了胸袋一粒扭,唸過自已FIX到便算了。
頭像被屏蔽
回復 42# 奸李忍士

E記H記的公仔一向都有加紅筋, 並非純白, 只是有時重手多咗粗咗...
請問C兄件SAD 靴要幾時先換到比你?上次我問Gordon換Sad件要2個月...最後放棄了, 因為少SAD(件Shirt少了 ...
figo2007 發表於 5-8-2012 08:19 PM

我3隻限定都係Sad (CA頭就斜A字, 哥頓條頸D字就甩左, Angelica隻右靴就有針窿), 最後CA平手賣俾同事, 其餘果兩隻呢幾日點都要拎去俾HT, 就算等兩個月都無辦法......:38:
回復 37# 天馬流星拳

其實女明星本人都因整容同化妝而經常可以"變臉", 加上不同造形, 要做一個人人公認像樣的女公仔實在不容易。個人認為HT正在進步中。