Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: hanghang628

[Hot Toys] Thor and Loki

其實依家HT派貨嘅款有幾多呀,真係排幾粒鐘同排到死個D款都仲未派,到時係點都仲未知,一日個D貨唔派D人都會一見到有新嘢就仆到去訂,如果真係到時派貨有一兩隻貨,老虎個價仲平過訂貨價,到時唔知仲會唔會咁多人訂呢?
我有張loki首日訂想原價放,岩既朋友pm我啦,
我決定唔沉迷ht喇:79:
所以呢個勢只收訂不派貨,係幾明智
我有張loki首日訂想原價放,岩既朋友pm我啦,
我決定唔沉迷ht喇
simson464 發表於 6-8-2012 10:56 AM

有冇HAWKEYE先:58:
有冇HAWKEYE先
softhardjan 發表於 6-8-2012 11:31 AM

你真識食:71:樓主當然知道張單炒唔起先想原價放啦,有好野點會益你:58:虎虎依隻原價已經有價無市,睇黎樓主要蝕賣先有人肯同你要了:67:
你真識食樓主當然知道張單炒唔起先想原價放啦,有好野點會益你虎虎依隻原價已經有價無市,睇黎樓 ...
emilykls 發表於 6-8-2012 11:41 AM

其實PLAN左應該出左大貨先買,預貴小小
回復  theredsneverdie

真係唔明點解thor同loki開成2-3個月訂

KAN0529 發表於 6-8-2012 12:21 AM

簡單一個字形容 ''蟹'' :34:
回復  theredsneverdie

真係唔明點解thor同loki開成2-3個月訂
隻bw就淨係開一星期
KAN0529 發表於 6-8-2012 12:21 AM

在下認為係香港定價平左,見收得差不多,咪截左佢
頭像被屏蔽
其實PLAN左應該出左大貨先買,預貴小小
softhardjan 發表於 6-8-2012 11:47 AM

咁你應該唔洗預貴了,實有得平,呢條avengers line我見好多人都係兩隻兩隻咁訂,除非個個都諗住display兩隻啦,否則街貨實平過原價,放心好了,我都已經將手頭上的單放晒等平貨,唔洗俾ht hold住舊訂咁耐又可放心睇定d先入,就算真係炒都係貴一兩舊,不過我見也虎賣單d人平手出讓都係有價無市,炒得起可能性真的不大,有錢洗驚無得玩?!除非果隻野我係非要不可,否則依家我都唔會落舖訂了