Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 閒影玩具幾只~~~~

今日在家避暑, 日光日白最好就系用自然光影了, 不過因為不願外出便在家中借著一面白墻, 影幾張.
咁影相最好玩, 一張就NEXT十分輕松~~~~~

天元合金, 見版友們大贊只千值煉, 心郁到不得了, 於是便開櫃又拎翻只合金出來玩玩,

MAX GGGG 1.5, 拎出來掃塵後便影張吧.

家中得幾只高達, 其中一只便是呢款重高達, 令我喜愛到不得了呢~~~~

MT破壞者一定是我近來的最愛了, 以後再影

用得白背景, 好自然去找只全黑的來影影, 於是便找出了這只06年的M記EP3黑武士. 舊的那件皮衫一早已經爛晒.
現在身上這件是找師傅用小羊皮車的.

C-114福特巨無霸, 入手咁耐第一次幫佢影相, 影佢真系超重超攰, LINK有其他圖:http://www.elljay-hobby-collecti ... r-fortress-maximus/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
good pic~~~~~~~~~~
屈機啊................
Thanks for sharing. Good photos!
Support!!  天元合金真是做得很好,就是欠巨鑽和產量太少。。。。Max GGG 弊在只可遠觀不可褻玩。。。。。重高達做得四平八穩,跟其厚重體型絕配!!
好靚...好多完美玩具..最想要隻1002:71::77:
又見到怨念物重高達了:sad:

福伯看起來真潔淨, 簡直像是新上巿的一樣~
噢, 還有文哥坐在裡面呢~:DD
重高達,我呢排都搵番佢,仲係yahoo bid緊,得隻mkII係屋企..