Toysdaily 玩具日報

查看: 8070|回復: 30

[新品消息] Revoltech - 鬼眼爸爸~

終於都到咗REVOLTECH TAKEYA鬼太郎系列嘅第2彈 - 鬼眼爸爸推出嘅日子喇~:43:  之前入手第一彈墓場鬼太郎時, 已十分期待呢隻鬼眼爸爸嘅推出呢.....今次鬼眼爸爸除咗用鳥一比一嘅比例外, 包裝仲附有三種眼球配件呢, 當然唔少得鬼眼爸爸成日浸浴嘅大湯碗啦~:71:  嚟緊嘅第3彈 - 星君鼠都好期待呀~:D

今次包裝同樣保持鬼太郎系列風格~:78:

配件有3種眼球及湯碗~:shiny:

普通眼球形態~

血紅通透嘅眼球形態~

今次附送嘅地台比較細小呢~:(

最後嘅淚滴眼球形態~

今次其中賣點, 大湯碗一隻~:p

當然可以擺出浸浴pose啦~:$

非常期待下一隻星君鼠呢~:handshake:

support!
之前冇留意出貨日期,估唔到咁快!
support!
之前冇留意出貨日期,估唔到咁快!
F.S.飛煞 發表於 4-8-2012 02:54 AM

係呢, 好似出得好突然呢.....:34:
I didn't know this is out already, thanks for sharing, nice photos :71:

I still have not gotten 鬼太郎 yet
通紅眼真係好正!!!
頭像被屏蔽
Very good !!Thank you~~
I didn't know this is out already, thanks for sharing, nice photos

I still have not gotten 鬼 ...
insomniac 發表於 4-8-2012 07:03 AM

係呀, 好似突然出咗咁......:43:
鬼太郎同鬼眼爸爸都好正, 快啲入啦~:)
通紅眼真係好正!!!
U.TOYS 發表於 4-8-2012 09:03 AM

係呢, 我都最like呢隻眼.....好正呀~:love:
我隻鬼太郎, 無法正常企係地面, 所以立即放棄老鼠.
劉波 發表於 4-8-2012 10:27 AM

有啲咁嘅事:?可能要用小小技巧呢~:he:
咁有冇入鬼眼爸爸? 我一定會入埋星君鼠呢~:78:
Very good !!Thank you~~
玩具日報記者 發表於 4-8-2012 10:45 AM

客氣喇, 正嘢梗同大家分享呢~:)
其實都唔係突然出呀,官網都有寫明幾時出。
我都有買齊呢兩隻,真係正。期待星君鼠!
其實都唔係突然出呀,官網都有寫明幾時出。
我都有買齊呢兩隻,真係正。期待星君鼠!
schiwong 發表於 4-8-2012 12:06 PM

可能因為好多人都冇mud留意呀....包括小弟~:58:
不過真係要儲埋隻星君鼠呢.....唔知會唔會仲有其他角色出呢~:love:
鬼眼爸爸成日浸浴嘅大湯碗:71:
鬼眼爸爸成日浸浴嘅大湯碗
keroro1129 發表於 4-8-2012 12:23 PM

係呀, 好正呀, 宜家都係咁樣display呀~:he: