Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] U.S.ARMY In Afghanistan

大大你係2樓訂??
kevinwong4ever 發表於 3-8-2012 06:12 PM

係呀,因為好遲先訂,所以預左有排等,因SS次次派貨都分好多次
係呀,因為好遲先訂,所以預左有排等,因SS次次派貨都分好多次
kkkso04010 發表於 3-8-2012 06:27 PM

1/f 全部有得攞!!~~~~:42:
1/f 全部有得攞!!~~~~
kevinwong4ever 發表於 3-8-2012 06:28 PM

Ching 1/f 嘅做生意手段好cheap ,所以我唔會幫襯佢:67:
Ching 1/f 嘅做生意手段好cheap ,所以我唔會幫襯佢
kkkso04010 發表於 3-8-2012 07:19 PM

大大中過招咩!! :@講嚟聽下得唔得!! :79:
大大中過招咩!! 講嚟聽下得唔得!!
kevinwong4ever 發表於 3-8-2012 07:24 PM

我知道個女人好cheap,其他舖未開,有貨送到,個女人走去人地送貨箱度抄低生產商資料去問人攞貨!之後死口唔認,但係比商場CCTV 影到斷正!
我知道個女人好cheap,其他舖未開,有貨送到,個女人走去人地送貨箱度抄低生產商資料去問人&#258 ...
kkkso04010 發表於 3-8-2012 07:28 PM

係咩 哈哈!! :66:
係咩 哈哈!!
kevinwong4ever 發表於 3-8-2012 07:32 PM

講真同做賊無分別:53:
回復 24#     我覺得 CD 新呢兩個頭雕唔夠對上果一隻正, 果個頭夠凶, 重軍人味, 不過都有個缺點, 就係條頸長咗D, 我要 cut 走小小 !
大大你係2樓訂??
kevinwong4ever 發表於 3-8-2012 06:12 PM

我都係 2/F 訂, 但我有得攞喎.
正!師兄!
做乜甘耐吾浦頭?以為師兄退出玩具界添
咁快派貨,但要下週至拎得:71:
回復 40# ckc882000

brother好耐冇見啦~~我差d就想退出架啦~不過近排又入左動漫captain + gordon~又入左呢隻...今日仲買左黑三一tim~都係走唔甩......
回復  ckc882000

brother好耐冇見啦~~我差d就想退出架啦~不過近排又入左動漫captain + gordon~又入左呢 ...
膠樽 發表於 4-8-2012 01:13 AM

師兄講果d我都有入,係冇三一姐
回復 43# ckc882000

志同道合~~:71:
請問有冇人知隻日嗣美軍幾時出啊?