Toysdaily 玩具日報

查看: 10900|回復: 12

[新品消息] 幪面超人40周年紀念 歷代Rider集結NDS 第(2)集

靜靜雞又出新作!! 今次特典係貼紙
各位拉打FANS又係時候出手喇:66:
:79:無機.........只可以等有心人士
已入手,今集有PSP版:73:
已入手,今集有PSP版
curedream 發表於 3-8-2012 06:01 PM

有PSP版,不過公仔都係Q 版。

我上一集爆唔到最高level,有無人幫到我?
D 隻好似幾正,不過出係 手提機 最唔 like。聽講 最新 rider wizard 會係 隱藏人:58:
有PSP版既話我都要入手了
有PSP版,不過公仔都係Q 版。

我上一集爆唔到最高level,有無人幫到我?
mushroom 發表於 6-8-2012 09:29

上集打climax難度我用Black,Black RX,V3 (Lv.50 + 三人攻防改爆)

P.S.

V3: R体力消費,一定時間不死身(無敵)

Black: R(大約5)必殺技強化2(如果有買キングストーン,可以再按R(大約5)必殺技強化4)

*超必殺技可以強化

Black RX: 体力得返好少,体力會全回復+攻防一定時間強化

D 隻好似幾正,不過出係 手提機 最唔 like。聽講 最新 rider wizard 會係 隱藏人
Vince 發表於 6-8-2012 10:10

官網公佈左啦,wizard真係隱藏人物:50:
上集打climax難度我用Black,Black RX,V3 (攻防改爆)
curedream 發表於 6-8-2012 05:43 PM

V3 (攻防改爆),甚麼來的?
V3 (攻防改爆),甚麼來的?
mushroom 發表於 6-8-2012 18:06

我用既三個rider係改爆攻撃力&防御力
p.s. 7樓更新
上集打climax難度我用Black,Black RX,V3 (Lv.50 + 三人攻防改爆)

P.S. V3: 按R体力消費,一定時間不死身 ...
curedream 發表於 6-8-2012 05:43 PM

但係我無得改任何東西...............係咪因為我用細路仔模式?

我都入左PSP版!輸入密碼:M4J5D3SX(PSP & NDS共通),可使用即將登場的幪面超人Wizard!!(無得轉Form)
我用既三個rider係改爆攻撃力&防御力
p.s. 7樓更新
curedream 發表於 6-8-2012 06:21 PM

謝謝師兄,我用RX爆左機!

想問係咪左下角都係無拉打的?