Toysdaily 玩具日報

查看: 10086|回復: 18

[玩具攝影] MG GM sniper 吉吉(RGM - 79),戰鬥舊化

08小隊內除了隻老虎Customs外,呢隻 sniper 吉吉最正!!!:71:
陸戰型GM 唔玩戰鬥舊化真係好像差什麼咁
:55:
小弟冇噴槍..:79:
都是用速成大法...
噹噹油 +消光 + Weather Pack:76:

用 Weather Pack 舊化了好幾隻:54:

今次舊化再進一步造刮痕,同熱壓痕!!!:36:
正呀!!好玩到唔停得手..
:)
唔知點解,一年戰爭D gundam 係舊化好看D !!

作為一個新手!! 己好滿意
好有衝動買多隻 Normal RGM...

真係幾滿意個盾!!!

支搶也唔錯..
good weathering :71:
買 la :^
買 laaaaa :75:
:71::71::71::71:我玩Gundam battle都成日用佢!!!
thanks. Weathering is good to play..
得棒呀!舊化做得好好呀!:71:
不錯的作品.值得肯定:71: .
不過胸前.盾牌和槍上的破洞太突兀了點.
建議做出坑洞就好不要打穿.
小弟新手..

有冇 "出坑洞就好不要打穿" 的例字??

P.S.. 我覺得"破洞" ok ..
就是子彈打到鋼板上留下的彈坑的感覺.
盾牌上的破洞是OK. 胸口和槍上的話.
我是覺得.現實上如果出現這樣的破洞.應該會爆炸故障吧.
只是小小的建議而已.
作的其實已經很不錯了.期待還有新的作品.
OK.. I see.. thanks for Comment..
3A FEEL   GOOD :handshake:
回復 1# jackwongnt

只靠手塗作品已可達這廝效果
一定要俾個"讚"大大吧
GOOD SHARE
多謝大大分享
thanks..白狼..
但我不是只靠手塗 ..有用噹噹油!!

直係想買多隻 吉吉倍佢
:35:Good                
very nice work.  support.