Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] [轉轉轉巨圖] Gotham City SWAT : 全裝備戈登

剛剛重看tdk
條白色膠帶是在左邊,不是右邊!:74:
剛剛重看tdk
條白色膠帶是在左邊,不是右邊!
Keroro軍曹 發表於 2-8-2012 12:29 AM

個人喜好....

小弟咁改法,一早已偏離電影原設定了。
靚相啊!!!:71:
期望在新加坡可以拿到一隻:42:
回復 30# catcat

我見玩具人也有可動轉轉圓, 唔知用什麼技術.... APPLE QUICKTIME VR or FLASH??
官網D圖係咪冇影哂D裝備出黎架...?
回復  catcat

我見玩具人也有可動轉轉圓, 唔知用什麼技術.... APPLE QUICKTIME VR or FLASH??
chankb 發表於 2-8-2012 12:58 AM

Yes, quicktime vr/flash/sliver light一樣做到。

其實熟左個software的話半點都不難,麻煩在要影百多張相姐。
官網D圖係咪冇影哂D裝備出黎架...?
可諾 發表於 2-8-2012 01:24 AM

加左料呀嗎,師兄。
靚相啊!!!
期望在新加坡可以拿到一隻
jashold 發表於 2-8-2012 12:41 AM

師兄,小弟無知一問:

今個星期五小弟會去新加坡,請問邊區會多d玩具店/或者有無12"鋪頭介紹。

先多謝師兄。:64:
毒死人咩!!!:63:
賺曬~ 無得輸~ :71::71::71::71::71:
毒死人咩!!!
ba2784 發表於 2-8-2012 08:47 AM

見ba師兄呢期無乜點入12",把心一橫追左佢啦。

師兄,小弟無知一問:

今個星期五小弟會去新加坡,請問邊區會多d玩具店/或者有無12"鋪頭介紹。

先 ...
catcat 發表於 2-8-2012 08:44 AM

美圖轉轉轉支持:71:
補品上得好,無咁悶,呢隻在下也考慮了一下才決定入,
明顯係主要買頭雕,仲係高價,但很喜歡Gary Oldman, 無計!
大大出門不忘人偶,Good!
在下也身在墾丁,•••••••好大風呀
美圖轉轉轉支持
補品上得好,無咁悶,呢隻在下也考慮了一下才決定入,
明顯係主要買頭雕,仲係高 ...
Oldcat 發表於 2-8-2012 08:59 AM

老貓大遠在台灣都支持小弟,實在令人感動!:$

ht配件好一般,魔術貼唔粘,槍太大,衫又著得求共,重要起晒摺痕,唔係限定的話,絕對唔值义四。
師兄,小弟無知一問:

先 ...
catcat 發表於 2-8-2012 08:44 AM

可以去CSC如果系星期日去哪里有flea market比平时更多
去plaza singapura的5楼有
funan digital mall
还有funan隔离的penisula的basement
对我来講只有CSC值得去
如果星期日我可以帶你去:73:
完美分享~多謝Ching~~~哈哈~