Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: insomniac

[玩具攝影] 昭和7號: 矇面超人Stronger (多圖又好玩! + 有大合照)

Super Cool Photo! Support! :71:
thx for sharing:64:

強者終於有返昭和果種”肥肥地”既感覺:71:
昭和拉打出得好! 我期待riderman
EricBanana 發表於 1-8-2012 20:47

呢隻好似拖得就拖咁﹗ 其實用akiba 女戰士個嘴應該都ok

但e隻好似唔識向下望咁
空 發表於 1-8-2012 20:34

係差d﹐ 但個人係唔太mind

最尾個張真係正到無朋友。。。
Volts 發表於 1-8-2012 20:48

支持 insomniac 靚相
F.S.飛煞 發表於 1-8-2012 20:52

super good photos
blam 發表於 1-8-2012 22:25
etc

thanks 各 support

大大影得好靚,不過對角中間甩左一點油好明顯!補補油無禁覺眼!
ckc52322 發表於 1-8-2012 21:07

實物對眼覺d :help:

好耐無見 insomniac 兄出帖啦~~~~~近期笨大啲 SHF 都好掂下~~~~Stronger~~~Den-O~~~秋葉藍~~~秋葉 ...
Somebody_Ex 發表於 1-8-2012 22:29

見到大家既圖都睇得出近期幾隻都真係出得好正

可以再欣賞到Insomniac兄既靚相實在太好了
SHF昭和整體既水準都比平成高,希望可以keep住就好了
timothy276217 發表於 1-8-2012 23:56

出隻有咁高水準既新Black, RX, RoboRider, BioRider 就好啦

SHF既成品質素愈來愈好~~

~可唔可以影下點配落龍珠度玩D電光?????
AR樂 發表於 2-8-2012 00:51

當effect parts用囉
:shiny: 好型呀!:71: 十卜靚相!:handshake: 喱隻真係幾完美!
:66: sad位的確礙眼,ching大意咗d喎!:( sorry仲踩多腳!
好型呀! 十卜靚相! 喱隻真係幾完美!
sad位的確礙眼,ching大意咗d喎 ...
麥師 發表於 2-8-2012 18:12

我海外上網訂﹐ 無得揀o架 :31: :die:
support師兄靚相:71:! 如果出埋電波女就好嘞!