Toysdaily 玩具日報

查看: 2694|回復: 12

[3A/ threezero] 3A de plume 身上ge logo同故事ge關係?

有冇人細心諗過de plume 件衫點解要印自己company ge logo?
我諗極都唔明,所以只買了fantome de plume.
佢地係咪有小說交代原因ge D:?

Tk baka 又有冇故仔:3? Thanks chings :D
Push!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
push!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
頭像被屏蔽
唔係小人玩, 不過上幾個月有痴線佬出曬粗口信趕走曬D玩3A的人, 而且人地自己有FORUM 有FB, 洗鬼係度傾咩!
回復 1# accel
WWR是一本GRAPHIC NOVEL。描述的是在1980 - 1990年的一場戰爭。 這場戰爭有多方勢力, 包括:MARTIAN - 移居了火星的人,無神論者,信奉科學,靠先進的裝備在火星上生存的人。 地球上有MARTIAN的勢力,他們是中國,日本,俄羅斯和德國。TERRAN - 地球人, 他們依賴宗教信仰,試圖消滅MARTIAN這群叛變了的人類。 N.O.M.: N.O.M. 不屬於火星或者地球,是獨立的一個勢力,他們有時會幫TERRAN,有時會幫MARTIAN,他們戰鬥的目的是重新統一人類。 NOM DE PLUME是N.O.M.的成員。Rothchild Co.: 創始人DARWIN ROTHCHILD,一間在月亮上製造機器人的公司。這場戰爭中,MARTIAN和TERRAN的軍隊里都有各種機器人,Rothchild Co 不分勢力地銷售自家的機器人。DARWIN ROTHCHILD其最終目的不明。M.O.D.:目前知道的不多,只知道他們有能力去更改機器人的AI,把ROTHCHILD公司自己的"保鏢機器人“LUNAR DEFENCE ARMSTRONG 給改了。唯一一個N.O.M.感覺到被其威脅的實力。 書本身主要是ASHLEY WOOD的油畫,其次有短故事。 描述的方式比較特別 - 基本上是以戰爭日記,信件等方式來描繪這場戰爭。 WWR有兩部,裏面的文章加起來不到20篇。估計是想讓故事有更多給讀者們想像的空間。 ASHLEY WOOD 本人已經確認了會有第三部WWR, 將會是WWR的終結篇。 先寫這麼多
轉自兵人在線••
你可找更多相關資料
回復 6# dreamtoys 甘做咩印3A logo,唔印各種勢力ge標誌上身ge@@?
回復 5# mansiu123
咩forum 呢 he :D :?
回復 8# accel

自己SEARCH "3A Legion Outpost"吧
唔係小人玩, 不過上幾個月有痴線佬出曬粗口信趕走曬D玩3A的人, 而且人地自己有FORUM 有FB, 洗鬼係度傾咩!
mansiu123 發表於 4-8-2012 08:49 PM

哈,你唔係3A打手我就講都唔信
同埋3A同事已經同我道歉左
駛同你條廢物解釋?
哈,你唔係3A打手我就講都唔信
同埋3A同事已經同我道歉左
駛同你條廢物解釋?
edmund 發表於 5-8-2012 02:27 PM

冷靜,師兄。知道件事解決就好啦
點解印3A,因為ASHLEY WOOD先係WWR世界的神呀:x
> 同埋3A同事已經同我道歉左
> 駛同你條廢物解釋?

師兄真慘, 比條廢物話自己廢物
回復 11# 月心

有d同成個style 唔夾D: