Toysdaily 玩具日報

查看: 2966|回復: 14

[分享討論] 動漫....要口多多.....手多多....

今年無諗著去, 因見個個都話無咩好野買人又多,
但星六朋友叫我倍佢去訂HT....M-VII..咁就去一去, ........朋友就去排HT......嘩...好多人,
我就行去反嘔城攤位睇睇, 都諗著無咩好野會出現........見到台面下個櫃......全部舊款野 (戰星3.75)  

口多多..... 問問職員....有無新個批呀, 哥哥仔轉身拎一箱出來......而.....真系新個批

新卡包裝麻麻, 我鐘意舊個款

再問.....有無隻綠色豬, 佢再拎兩箱叫我自己搵搵
手多多.....自己找找, 又被我找兩隻......哈哈正

今次隻 Darth Vader 其實無咩特別喜愛......只系叫有儲開就儲一隻

:38:
sandtroopers!!!
雖然starwar不是我杯茶 但我想問 見唔見avengers系列果d/.\6吋
頭像被屏蔽
我就唔見avengers系列喎.....
我去到, D 豬"話"比人買哂........

CHING 你幾點去到?
哈哈......咁正, D 豬"話"比人買哂..., 我三點幾~四點上下.....
哈哈......咁正, D 豬"話"比人買哂..., 我三點幾~四點上下.....
jedi 發表於 30-7-2012 02:57 PM

我早過CHING去都話冇.... 唉, 斗記D STAFF 可唔可以唔好HEA 答我冇, 認真D搵.....

有都話冇, 真係好火......

(pmed)
真系睇好唔好彩預到好職員, 由其斗斗城.....因為好多廢事去搵, 做得多生意佢又無人工加, 個倉又大, 是旦答句....."無呀" "拎哂出來".."無返過".....我試得多
就係你買左我隻豬
哈哈
我估後面好多箱, 開左及未開......入面都還有好多"正"款......只系職員肯唔肯幫你找找.....
恭喜ching!!!:77:

真係要口多、手多先找到心頭好!
Congratulations~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :43: 我本來惗住有囡囡相睇... :55:
竟然有sandtrooper和馬格斯:Q
我最後都入左star wars 果set 紀念版....... :35: